gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)

e hvala vam dragi moji,mnogo ste slatki
ja se sad osramotila.kod mojih sam ostavila tortu koja se nije pojela,a dosla mi od mladjeg sina drugarica iz razreda i donela mi poklon za rodjendan.
ja pitam pa zasto si se ti troslila,kaze,vi ste za mene nesto posebno.(to je inace ona mala smizla koja mi je rekla kad je videla moj prljav sporet;doci cu ja ovih dana da vam ovo pomognem da ocistimo)
i ja detetu za cast izvadim cokoladnu bananicu
nisam uopste razmisljala da neko moze da bane,a ja u kuci leba i pekmeza.
moram odmah nesto da napravim![]()

,a jeste,sto posto
)ja bih bas volela nju za snaju
(nije sto me mala svaki put izljubi kad me vidi,a jeste,sto posto
)
nego i svaki dan zove ovo moje dete da ga podseca za predcas,za domaci,a jednom sam ih nasla kako se vracaju iz skole,ova moja zamlata zonglira sa loptom,a ona ide pored,vuce svoju torbu na tockovima,a njegova na njenoj,sva se jadna iskivila.

Srećnooooo punoletstvo
)) ( puno leta )

Kod mene u kuci stalno mirise slaninica....Stalno se nekome prijela, bez obzira na godisnje doba ili doba dana i noci...![]()

Cao narode...joj slaninica i beli luk...boli me glava dva dana,pa da pitam jel oce da prodje da se ja nakrkam pomenutog da mi bude bolje![]()

e...postoji 48 tipova sljiva...zamislite taki vocnjak
volem da maznem poo glavice belog luka vako...uz kakvo mesiste...ma nek je i suvo meso![]()

Imao moj tata veeelikiii vocnjak sa sljivama...al' kao bile stare sorte, blabla, posekli to i nikad druge nisi zasadili...![]()
Volela sam da ih jedem, al nisam volela kad ih deda bezmislosno otrese, donese zute gajbe i vikne - aj sad skupljajte deco, ja imam drugog posla.![]()
I kakvo sad suvo meso, kad jos nije prosao 29.novembar????!!!!![]()