Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
sad ću da probam uljem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probaj bre onom braon trakom lepljivom prvo..prelepis pa cimnes..skida se postepeno

Ja sam izbrisala moj savet,izgleda da nije nista valjao
Pobedniku cestitam !
Da li ostali ucesnici kviza imaju neku utesnu nagradu ?![]()

Ja sam izbrisala moj savet,izgleda da nije nista valjao
Pobedniku cestitam !
Da li ostali ucesnici kviza imaju neku utesnu nagradu ?![]()
nisi morala... ali ulje mi deluje bezbednije za nameštaj, a i imam ga... tog benzina nemam...
Hvala i tebi na savetu...![]()

....aauu...Modesti neka ti je Bog u pomoci..ako je ne zainteresovan tesko ce to ici....
Jer kad vidis da je neko lenj svesno, onda nula bre! Evo ga gleda nesto, a ja cekam da mu zavrsi i da mu pokazem, kao da ja imam test.
Da ne kapira, pa ajde...ali kapira odlicno, ali nece da drzi kontinuitet i to je. Meni matematika bila najlaksi predmet, a sa ovo dvoje moje dece nacisto sam poludela. I profesori su im krivi - pisu im na kraju uvek 5, da im ne bi pokvarili ostale petice. ...Da se ja pitam imali bi nulu i tacka.Jer kad vidis da je neko lenj svesno, onda nula bre! Evo ga gleda nesto, a ja cekam da mu zavrsi i da mu pokazem, kao da ja imam test.
![]()
....a kad bi ga pustila da dobije neku losiju ocenu, bi li to uticlo na njega da se malo trgne???

Ne... Nazalost...![]()
Ne... Nazalost...![]()
....a onda ga malo ti izgrdi, pokazi mu primerom kako je kad si savestan djak![]()

Modesti? Zar i sa klon naloga pises... svi se poklonirali, vlada poklonirizacija.

To mi bre dete, kostunicooooo,
Ne... Nazalost...![]()

....a kad bi ga pustila da dobije neku losiju ocenu, bi li to uticlo na njega da se malo trgne???