Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nego...danas je pao pokolj koza...stim je svrseno :neutral:

cry-1.gif
cry-1.gif
cry-1.gif

Dobro vece, zene, slonitji i naravno No. :D

Ja opet prespavala popodne i taman htela po drugi put (prvi put isto zbog spavanja) da ispalim dete za luna park i odlozim do sutra, ali je ''duboki bol'' u njenom glasu ostavio utisak na moju sestru koja je hitro sela u auto i odvezla nas jos nerasanjene u luna park na nekoliko voznji plus jednu gratis. :D Tamo sam srela jednog mnogo dragog drugara i zenicu mu sa kojima se stalno pogubim pa se vidimo s vremena na vreme i bas smo se siti ispricali i bilo nam je lepo.

Odo da ciram ove strane da ne zapitkujem sta ima. Bemti RL, totalno sam ispala iz forumskih desavanja. :aha:

...ej Jeko dobro ti nama dosla pa kad god..:zag:
...ne samo sam ja nije Smokvica, a mogla bi biti da se organizovala malo....
...ovde je u subotu proslava, dan ribe i vina, bice bas lepo...a nadam se da ce i vreme
biti lepo...mada najvljuju malo zahladjenje...ako bude malo nece se ni primetiti jer smo se
danas skuvali.....i jos uvek se ljudi kupaju.....ja cu u petak ako budem mogla....ilu u
nedelu....u subotu cuvam bebu celi dan...:heart:

...e vidis kako te Modesti sve lepo informisala, moguce da me Deda Mraz nadje ovde,
mada mozda i zaluta posto u zadnje vreme mnogi ne mogu daj pohvaju gde sam, pa me
nesto stra' da me ni on nece naci :(...:lol:

Dobro jutro žene :)
Ja vredno i radno od jutros, već sam obavila dosta posla pa sada malo kuliram.
Delim kancelariju sa još dve koleginice, i ova jedna otišla na neki seminar, pa nas dve
upalile klimu da se grejemo, pustile muziku, i radimo sa uživanjem :)

I već sam počela da smišljam šta ću za ručak, umreh

Dobar dancic svia.
Vratila sam se sa godisnjeg.
Bila sam sama 7 dana i svaka celija mi se nauzivala i naodmarala.
I imam lepe novosti.
Moj stariji sin je prosao intervju u Veneciji i dobio je posao na brodu.
Potpisao je ugovor i ceka datum polaska da mu jave.
U isto vreme sam i presretna i tuzna, ali neka,bolje ga zeleti nego zaliti ovde kod nas.
Ljubim vas i pisemo se kada se docepam kompa, ja definitivno nemam svoj.

Нека иде...
Боље му је тако...

Но, само да знаш, мој друг је тако отишао па се оженио цркињом... :)
:lol:Ako neka...ako je tako sudjeno neka bude.
Inace, moja sestra od rodjene tetke ima cerku crnkinju, odrasla sam sa njom.
Upoznala je crnca kada je bio ovde kod nas na studijama i rodila je devojcicu, prelepa crnkinja, mladja je od mene godinu dana, izgleda i dan danas kao gazela, graciozna, lepa, zgodna i mnogo inteligentna zena...:)
Jaco cestitamo sinu i drago mi je da si se i ti odmorila :zag:
Hvala puno :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back