Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece svima!!! :D
Vidim neko glanca li glanca, ima lep povod. :D
Ja sam danas pokusavala da na jednom mestu povratim nekakav sjaj parketu. Dugo je tu stajalo nesto tesko, nije pomerano...pa sad kad sam pomerila vidim da se parket malo razlikuje. Ma zapravo je ceo za sredjivanje, ali moracu na onu temu da priupitam neke stvari, jer je specifican.

Kod mene jos suncano i lepo vreme, a boje u sumrak kao na fotki sto je stavila Emocija. Nestvarne boje...:zaljubljena:

A ja sad moram da se vratim u 1. godinu gimnazije...sin ima test iz matematike... i ja optimista, pokusavam dunsteru nezainteresovanom za brojke, da utuvim nesto u pubertetsku tintaru...:dash:

....aauu...Modesti neka ti je Bog u pomoci..ako je ne zainteresovan tesko ce to ici....

Da ne kapira, pa ajde...ali kapira odlicno, ali nece da drzi kontinuitet i to je. Meni matematika bila najlaksi predmet, a sa ovo dvoje moje dece nacisto sam poludela. I profesori su im krivi - pisu im na kraju uvek 5, da im ne bi pokvarili ostale petice. ...Da se ja pitam imali bi nulu i tacka. :evil: Jer kad vidis da je neko lenj svesno, onda nula bre! Evo ga gleda nesto, a ja cekam da mu zavrsi i da mu pokazem, kao da ja imam test.:besna:

Da ne kapira, pa ajde...ali kapira odlicno, ali nece da drzi kontinuitet i to je. Meni matematika bila najlaksi predmet, a sa ovo dvoje moje dece nacisto sam poludela. I profesori su im krivi - pisu im na kraju uvek 5, da im ne bi pokvarili ostale petice. ...Da se ja pitam imali bi nulu i tacka. :evil: Jer kad vidis da je neko lenj svesno, onda nula bre! Evo ga gleda nesto, a ja cekam da mu zavrsi i da mu pokazem, kao da ja imam test.:besna:

....a kad bi ga pustila da dobije neku losiju ocenu, bi li to uticlo na njega da se malo trgne???

vojska...to je kljuc uspeha :kafa:

salute-1.gif
smiley_lolonground-1.gif

Modesti? Zar i sa klon naloga pises... svi se poklonirali, vlada poklonirizacija :evil:.

Slusaj Joiv, meni dovoljan jedan lik i jedan nik da kazem sta imam!!! :tiganj:
:rtfm:To mi bre dete, kostunicooooo,:dash:

Ne... Nazalost... :aha:

Cuti i ti si posvadjana sa brojkama, al proslo pa zaboravila, a? :evil:

....a kad bi ga pustila da dobije neku losiju ocenu, bi li to uticlo na njega da se malo trgne???

E, on unapred pocne da pati da ne dobije losu ocenu.:confused: A ne zeli vise od pola sata da posveti razjasnjavanju nepoznatoh, pa ti sad vidi kako da izvede sa ovim znanjem dobru ocenu. A najsmotaniji je na svetu za prepisivanje, plus. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back