Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hello!
smiley-eatdrink059-1.gif

Posto je 26. strana (moj srecni broj) da se javim. :D

Pozdravljam!!!
thplayboy-1.gif

...dobar dan....
...ja budna odavno, ali nesto nisam imala ni volje ni snage da drzim komp u krilima, a nezgodno mi da kuckam
kad je na stocicu.....jos uvek sam nikakva...danas na supici, caju, dvopeku i nekim slanim krekerima...tek da
preteknem...
...ukljucila masinu pa cekam da zavrsi neko brzo pranje, bas me zanima kako ce to da ispadne....
...sta vi radite...???

dobar dan
ja konacno sad odmaram
sinoc bile komsije i kao sto sam obecala pravila sam kiflice
i bila sam uspesna (nisu nista pricali posto su im bila puna usta) :lol:
jutros operi onaj krs od sudova, pa u prodavnicu s Akijem, pa spremila rucak, a posle smo Mindjusica i ja bile na Brdu u skitnji, prvo u biblioteci, pa isle u Lili, pa u Mek
kupile smo kojekakvu sminkicu i kozmetiku, stukla sam 3000, naravno sad muzu ne smem da prijavljujem :lol:

dobar dan
ja konacno sad odmaram
sinoc bile komsije i kao sto sam obecala pravila sam kiflice
i bila sam uspesna (nisu nista pricali posto su im bila puna usta) :lol:
jutros operi onaj krs od sudova, pa u prodavnicu s Akijem, pa spremila rucak, a posle smo Mindjusica i ja bile na Brdu u skitnji, prvo u biblioteci, pa isle u Lili, pa u Mek
kupile smo kojekakvu sminkicu i kozmetiku, stukla sam 3000, naravno sad muzu ne smem da prijavljujem :lol:
jeste, uspesna... imam utisak da su morali da pojedu sve, dok si ti stajala i gledala ih ovako :evil:
:mrgreen:
....hehhe...pa ni muz bas sve ne mora da zna:lol:
a, za boldovano... lepo je ucis! tako se pocinje... :whistling: :lol:

ma videla bih te ja sto bi bio hrabar.baba bila metar i sumska jagoda,a ljuta ko ris.svi smo cvikala od nje
a, ja mislio da samo treba da kazem 'drukcije'
.....ko kaze da mora da me poslusa...al' ako se ne oseti u kucnom udzetu sto bi prijavljivala, sama ih je i zaradila..:P
osetjam... da bi ta izjava mogla da se preforumilise i u 'ona je sve sama zaradila i kol`ko je potrosila malo, ustedela je'. :mrgreen:

sad brojim do 8
tad je vreme Hundu da se izvede
a moramo i Akija
cera ce Akija da vodi, a ja cu Hunda

inace, malog malinou mrzim
pojeo mi je najlese cipele
uz sve sam mogla da ih nosim i taman ih razgazila
i sad sam kupila nove, al iako su skuplje nisu onim ni prici
al kad me pogleda onim svojim tupavim pogledom, pa me celu olize, sta da mu radim :lol:

pa jeste Afro :)
inace, nisam nikog terala, majke mi :lol:
e vala kad je moj muz rekao da su bile odlicne, srce mi je na mestu :punaponosa:

..vazno da se mi razumemo, pusti No-a, samo nas provocira:lol:
sad brojim do 8
tad je vreme Hundu da se izvede
a moramo i Akija
cera ce Akija da vodi, a ja cu Hunda

inace, malog malinou mrzim
pojeo mi je najlese cipele
uz sve sam mogla da ih nosim i taman ih razgazila
i sad sam kupila nove, al iako su skuplje nisu onim ni prici
al kad me pogleda onim svojim tupavim pogledom, pa me celu olize, sta da mu radim :lol:

...eto staro pravio da sve sto je skuplje ne znaci da je i bolje, a sto se tice grickanja cipela
sta da ti kazem, jedino da ih obavezno cim skines stavis u neki cipelar koji on ne moze da
otvori...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back