Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni se jos ne dize...jao ljudi, ustajte vishe![]()

,
,

jeste, uspesna... imam utisak da su morali da pojedu sve, dok si ti stajala i gledala ih ovakodobar dan
ja konacno sad odmaram
sinoc bile komsije i kao sto sam obecala pravila sam kiflice
i bila sam uspesna (nisu nista pricali posto su im bila puna usta)
jutros operi onaj krs od sudova, pa u prodavnicu s Akijem, pa spremila rucak, a posle smo Mindjusica i ja bile na Brdu u skitnji, prvo u biblioteci, pa isle u Lili, pa u Mek
kupile smo kojekakvu sminkicu i kozmetiku, stukla sam 3000, naravno sad muzu ne smem da prijavljujem![]()

a, za boldovano... lepo je ucis! tako se pocinje.......hehhe...pa ni muz bas sve ne mora da zna![]()

vako nesto lepo nikad nisam skuvala.drukcije
a, za boldovano... lepo je ucis! tako se pocinje...![]()
![]()

ma videla bih te ja sto bi bio hrabar.baba bila metar i sumska jagoda,a ljuta ko ris.svi smo cvikala od nje

a, ja mislio da samo treba da kazem 'drukcije'ma videla bih te ja sto bi bio hrabar.baba bila metar i sumska jagoda,a ljuta ko ris.svi smo cvikala od nje
osetjam... da bi ta izjava mogla da se preforumilise i u 'ona je sve sama zaradila i kol`ko je potrosila malo, ustedela je'......ko kaze da mora da me poslusa...al' ako se ne oseti u kucnom udzetu sto bi prijavljivala, sama ih je i zaradila..![]()

a, ja mislio da samo treba da kazem 'drukcije'
osetjam... da bi ta izjava mogla da se preforumilise i u 'ona je sve sama zaradila i kol`ko je potrosila malo, ustedela je'.![]()

.....ko kaze da mora da me poslusa...al' ako se ne oseti u kucnom udzetu sto bi prijavljivala, sama ih je i zaradila..![]()

unaponosa:
pa jeste Afro
inace, nisam nikog terala, majke mi
e vala kad je moj muz rekao da su bile odlicne, srce mi je na mestuunaponosa:

sad brojim do 8
tad je vreme Hundu da se izvede
a moramo i Akija
cera ce Akija da vodi, a ja cu Hunda
inace, malog malinou mrzim
pojeo mi je najlese cipele
uz sve sam mogla da ih nosim i taman ih razgazila
i sad sam kupila nove, al iako su skuplje nisu onim ni prici
al kad me pogleda onim svojim tupavim pogledom, pa me celu olize, sta da mu radim![]()
spremas za nove tapete?e danas sam baldiso...skinuo sam tapete od pre 20 godina i dva sloja kreca ispod i preko njih,zamalterisao rupe,izgletovao neravnine i spremio sobu za krecenje...pohvalno je