Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iznenadjenje bi bilo da je drugacije. :mrgreen:

cao Affro, jesi li bolje?
I ovde se kukalo pre neko vreme na takav virus, al se nadam da nece da se vraca opet.:confused: Moju cerku je iz cista mira bacilo u krevet.

....i ovde ista stvar, meni je juce celi dan bilo sve ok.....da bi me samo odjednom stigli strasni grcevi...i eto....
....cujem da mngo ljudi ima isti problem, pritom vecina ne pije vodu iz cesme vec flasiranu....sto znaci da je nesto iz
vazduha, a ne iz vode....:(

:hahaha: ....
No, zeni lose, a tebi se pale kojekakve sijalice!!! Sad te zamisljam s oreolom ...:eek:...ali menja boju kao novogodisnje sijalicice! :lol:
Nemoj, bre, kolegenice sad da me teras da se crvenim... kad se zna da se zezam sa Afro. :cmok:
al` da bi svetiljke sijale... ne bi. pregorele bi. :mrgreen:
.....kakv sad ideju???:P
vise nemam ideju koja je bila ideja. :lol:
nista od moje polutke :(
cek malo, porazmisli... u stvari i nisam shvatio, el mora polutka ili ucelo?
zbog zamrzivaca pitam, vidis da imam obzira!

e ja dodjo pa odo...a vi se skupili...Modesti,Smokvo No..kako podnosite ovo ludacko vreme...ja nesto nisam svoja,ujutru ladno preko dana toooplooo a uvece opet ladnjikavo...msm treba mi vreme da se prilagodim...:think:

E draga Oranz: ja ti jutro prespavam i pojma nemam kakvo je, posle mi toplo sto od sunca sto od posla koji jurcam da obavim (jer ne umem da "dve srece grabim"!), pa kad pocne vece, a ja peglu u ruke i sve mi taman temperatura, leto mi jos traje!!! :zcepanje: :rotf:

E draga Oranz: ja ti jutro prespavam i pojma nemam kakvo je, posle mi toplo sto od sunca sto od posla koji jurcam da obavim (jer ne umem da "dve srece grabim"!), pa kad pocne vece, a ja peglu u ruke i sve mi taman temperatura, leto mi jos traje!!! :zcepanje: :rotf:
pa ti si ondaK sebi ugodila...a to oko srece u ranim jutarnjim satima je cista glupos...:lol:to su izmislili matori,jer ne mogu da spavaju pa ustanu rano...msm kad poranis ceo dan ti se spava...:manikir:

pa ti si ondaK sebi ugodila...a to oko srece u ranim jutarnjim satima je cista glupos...:lol:to su izmislili matori,jer ne mogu da spavaju pa ustanu rano...msm kad poranis ceo dan ti se spava...:manikir:

Ma kosta me ponekad i to "ugodjavanje"...ali sama sam htela...
Nego za ustajanje: ne volim da ustajem rano i tacka. Ali kad treba da ustanem ne treba mi alarm. Svima u kuci sam savest (budilnik) a kao ja sam ta koja spava! Sin je startovao prepodne sa skolom i naravno da sam ja petao sada 2 nedelje (jer tako menjaju smene). Juce i danas nam bio neradni dan, jeeeeeeeeee... ja ustala ...kad sam htela! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back