- Poruka
- 21.194
e, kad je vec tako... el da se zahvalim?![]()
![]()
![]()
pa kad si navalio,posalji polutku,
prazan mi zamrzivac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, kad je vec tako... el da se zahvalim?![]()
![]()
![]()
znaci, opet si dobila glavnu ulogu!A Ja jesam i tamo gde me najmanje ocekuju......
...dobro vece....
cao afro,jel bolje stomak?

znaci, opet si dobila glavnu ulogu!![]()

...dobro vece....
Iznenadjenje bi bilo da je drugacije.
cao Affro, jesi li bolje?
I ovde se kukalo pre neko vreme na takav virus, al se nadam da nece da se vraca opet.Moju cerku je iz cista mira bacilo u krevet.

ovo mi daje jednu....malo...a toliko nemam snage sad bi me moglo "izbiti" dete od 5 godina![]()
...

strasno!Iznenadjenje bi bilo da je drugacije.....

...ali menja boju kao novogodisnje sijalicice! 

Nemoj, bre, kolegenice sad da me teras da se crvenim... kad se zna da se zezam sa Afro.....
No, zeni lose, a tebi se pale kojekakve sijalice!!! Sad te zamisljam s oreolom ......ali menja boju kao novogodisnje sijalicice!
![]()

vise nemam ideju koja je bila ideja......kakv sad ideju???![]()
cek malo, porazmisli... u stvari i nisam shvatio, el mora polutka ili ucelo?nista od moje polutke![]()

...kakva sad polutka???
znas ono pitao muja hasu,os da kupimo po pola teleta.
a haso ce,jes ti bolan lud,pa da mi pada po dvoristu
e ja dodjo pa odo...a vi se skupili...Modesti,Smokvo No..kako podnosite ovo ludacko vreme...ja nesto nisam svoja,ujutru ladno preko dana toooplooo a uvece opet ladnjikavo...msm treba mi vreme da se prilagodim...![]()

pa ti si ondaK sebi ugodila...a to oko srece u ranim jutarnjim satima je cista glupos...E draga Oranz: ja ti jutro prespavam i pojma nemam kakvo je, posle mi toplo sto od sunca sto od posla koji jurcam da obavim (jer ne umem da "dve srece grabim"!), pa kad pocne vece, a ja peglu u ruke i sve mi taman temperatura, leto mi jos traje!!!![]()
![]()
to su izmislili matori,jer ne mogu da spavaju pa ustanu rano...msm kad poranis ceo dan ti se spava...
mozda je iznerviran ako je izgubio na bilijaru.odoh ljudi,stigao mi muz iz svaleracije,mada kaze da je bio samo na bilijaru,prevrce ocima,kaze ovde sam te ostavio i kad sam posao.
pa sta sam trebala,da se izmestim u podrum?
lepo spavajte

odoh ljudi,stigao mi muz iz svaleracije,mada kaze da je bio samo na bilijaru,prevrce ocima,kaze ovde sam te ostavio i kad sam posao.
pa sta sam trebala,da se izmestim u podrum?
lepo spavajte

pa ti si ondaK sebi ugodila...a to oko srece u ranim jutarnjim satima je cista glupos...to su izmislili matori,jer ne mogu da spavaju pa ustanu rano...msm kad poranis ceo dan ti se spava...
![]()