gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
hi narode ::
)))
)))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))

Safiraaaaaaaaa![]()
Kako si danas?![]()
)))
((
hm...kako bih rekla...znala sam i za bolje dane ::)))
od jutros nisam digla glavu sa papira ::((
evo sad pijem prvu kafu![]()

...Safira, samo uvek pomisli da radis za SEBE...nema sefova nema nadrndanih
kolega i koleginica...odmah ce ti biti mnooooogoooo lakse...![]()
))))ma neverovatno...nista mi nije tesko...sinoc smo nas dve sedelee kod nas u radnji na galeriji tj ofisu...pijuckale pivo sto sam donela iz Grcke i tako...smskaleee se, doaso mm da vidi sta nas je toliko zadrzalo i onda s e i on prikljucio nirvani sa pivom ::))))
znaci, zato ne moz` da podignes glavu od jutros.ma neverovatno...nista mi nije tesko...sinoc smo nas dve sedelee kod nas u radnji na galeriji tj ofisu...pijuckale pivo sto sam donela iz Grcke i tako...smskaleee se, doaso mm da vidi sta nas je toliko zadrzalo i onda s e i on prikljucio nirvani sa pivom ::))))

LJUBAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MOJAAAAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
e jesi blesava..

e jesi blesava..
ja moram da priznam da šašaviju osobu od ove moje švesterke još ne sretoh ovde....ljubim je u čelo blesavo najstrašnije...![]()
kad se setim onog naseg telefonata imam kez od uveta do uveta 
Hahaha, sto sam blesavakad se setim onog naseg telefonata imam kez od uveta do uveta
![]()

e tad si me patosirala,samo da znaš...![]()

Sto bre patosirala, crna zeno?!![]()
Ja reko da te prijatno iznenadim, kad vidi sad...![]()
![]()
![]()

pa mislim pozitivno me patosirala breeeeeeeeeee...
znači,najmanje sam se nadala da će ti da me zvrcneš posle mog povratka sa preživljavanja...![]()

Pa nisam htela da ti smetam dok si bila tamo
Reko, ne do mi Bog, da te nazovem kad flertujes, ljubis, mazis ili... ahem... ko zna sta radis tamo sa tim nabildovanim tipovima![]()
I onda cim si dosla, ja te nazvalai to naraFski sa firminog broja, da ne trosim svoj
![]()

..pamatna devojčica...
ma tamo nisam ni imala dometa u šumi,a i da jesam,rekla bih vam da nisam,tako da...![]()
Ja bih jednu toplu cokoladu
A drugu turu ja castim, jer je oficijelno objavljeno svim radnicima moje firme, da sam unapredjena![]()
i ne brini preuzela sam ja i tvoj racun