Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Safira, samo uvek pomisli da radis za SEBE...nema sefova nema nadrndanih
kolega i koleginica...odmah ce ti biti mnooooogoooo lakse...:heart:

ma neverovatno...nista mi nije tesko...sinoc smo nas dve sedelee kod nas u radnji na galeriji tj ofisu...pijuckale pivo sto sam donela iz Grcke i tako...smskaleee se, doaso mm da vidi sta nas je toliko zadrzalo i onda s e i on prikljucio nirvani sa pivom :::)))))

pa mislim pozitivno me patosirala breeeeeeeeeee...:zag:
znači,najmanje sam se nadala da će ti da me zvrcneš posle mog povratka sa preživljavanja...:zaljubljena:

Pa nisam htela da ti smetam dok si bila tamo :aha:
Reko, ne do mi Bog, da te nazovem kad flertujes, ljubis, mazis ili... ahem... ko zna sta radis tamo sa tim nabildovanim tipovima :rumenka: :lol:
I onda cim si dosla, ja te nazvala :D i to naraFski sa firminog broja, da ne trosim svoj :flert:

Pa nisam htela da ti smetam dok si bila tamo :aha:
Reko, ne do mi Bog, da te nazovem kad flertujes, ljubis, mazis ili... ahem... ko zna sta radis tamo sa tim nabildovanim tipovima :rumenka: :lol:
I onda cim si dosla, ja te nazvala :D i to naraFski sa firminog broja, da ne trosim svoj :flert:

..pamatna devojčica...:rotf:

ma tamo nisam ni imala dometa u šumi,a i da jesam,rekla bih vam da nisam,tako da...:whistling:

Ja bih jednu toplu cokoladu :D
A drugu turu ja castim, jer je oficijelno objavljeno svim radnicima moje firme, da sam unapredjena :zurka:

e bravo,svaka cas
ja pitala ko sta pije,pa otisla,a nisam platila,banuli mi klinci ,jedan doveo druga,dosli mi matorci,a meni rucak na pola,porukice krenule da stizu na mob,muz zove sa posla,stariji ce da kupi leminga,u prvi mah sam vrisnula sta ce mi majmun u kuci,pobrkala sam sa lemurom,svejedno,ovo je neka pacovcuga,mladji je procitao lekciju pre casa i javljao se ko mahnit pa ga je pohvalila,pa mi prepricava sta je sve znao i tako...odose sad svi
ja bih kod frizera,al sad,a tako me nervira sto treba da zakazujes,ko za operaciju

a sta vi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back