Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako može ateisti da se napiše veroispovest kojoj je naklonjen, kad ne veruje u boga (namerno malim slovom). Kad još pročitam da je Pahomije odlikovan, još sam žešći ateista.

Pa veroispovest je ono u sta verujes. Mozes da ne verujes u Boga, al da verujes u kojesta drugo pa ako bas hoces da se popuni to polje, onda tresnes ono u sta verujes, normalno.
Meni su na popisu sasvim lepo prihvatili fiziku kao deo naziva moje veroispovesti iako ne razumeju zasto je smatram veroispovescu. :lol:

• Podržavam
Reactions: Em.
E ljudi, poz.

Bio popis i kod nas i bilo pitanje ,,Sta ste po veroispovesti" ili ,,Kojoj veri pripadate".
Morala sam da se ukljucim u diskusiju, jer sam i ja rekla ateist.

Da vas pitam, kako da odgovorite na to pitanje, kad drugo (pitanje ili podpitanje) nije postavljeno?
Nije bilo napisano, recimo, Kojoj veri pripadate pa onda sledece Ako ne pripadate nijednoj veri zaokruzite ovde. Ili slicno...
Koji je zadovoljavajuci odgovor (pa i pitanje) ako je covek ateist?

Ja napisala na prethodnoj strani. :neutral:

Nisam sigurna da zelim na takve teme da raspravljam sa popisivacima...Bile su dve devojke i same su bile poprilicno konfuzne...Na pitanje koji se jezik govori u porodici, muz je rekao jedno, cerka i ja drugo, sin nije bio kuci on bi trece verovatno kako je naopak, a one su i ovako ostale zbunjene...:lol: Ili polje za strane jezike - ostavljeno je samo za 2, a onda je moja cerka morala da se odluci samo za 2, iako govori vise... Sve u svemu poprilicno glupa pitanja koja nikome nista ne znace cak i licno, a kamo li statistici...bas sam razocarana od ovakve sprdacine, koja tako puno kosta...

Radim svasta i nista, kako se uzme. :lol:
Malo nam zima danas, pa me odmah hvata histerija od hladnoce. A dvoriste mi se za 24h pretvorilo u jesenje iako je jos sve zeleno... Ostaje mi da se prilagodim polako...:D

Poslednja izmena:
...cao Modesti....:)
...e da meni se cini da to mnogo vise kosta nego sto ce ikom ista znaciti sve u svemu....

Kosta previse...a od svega sto su pitali, mislim da jedva 5 ima smisla i to zajedno sa onima sto se imovine i posla ticu! Ma skroz bezveze...
A da ne pricamo o politickim sabotazama i manipulacijama koje tek slede...

Jeste imali sunca na moru danas? Kod nas hladno, mirise na sneg, zapravo je i padao na planinama.:confused:

Kosta previse...a od svega sto su pitali, mislim da jedva 5 ima smisla i to zajedno sa onima sto se imovine i posla ticu! Ma skroz bezveze...
A da ne pricamo o politickim sabotazama i manipulacijama koje tek slede...

Jeste imali sunca na moru danas? Kod nas hladno, mirise na sneg, zapravo je i padao na planinama.:confused:

...jesmo, lep dan, danas, malo duva bura...ali nije bilo hladno bar dok je sunca bilo...posle, vec druga prica,
veceras je tako duvalo da sam mislila da ce odneti sve sa terase.....valjda se smiri taj vetar vec jednom....

...i ovde je pao na planinama....ovde nece sigurno:D

jednaku kolicinu energije ulazu i vernici i neverujuci.za sada nema materijalnog dokaza Boga ali ni validnog podatka po kom bi ga raspustili kao plod fikcije.
ateista jednostavno veruje da niceg nema tamo iza duge i to je to.narevno jedno je vera a drugo ubedjenje.
ti se vidim bas navadila na ove smajlije :lol:

Jok, opet se ne slazem... al duga prica, da ne smaram ovde... ;)
A za smajlice, ma da, mnogo su mi slatki bre! :hahaha:

ne smaras,barem mene po ovom pitanju.samo je malo kasno da dubioznu studiju materije. :smajlikojizeva:
al sto volem ove imaginarne smajlije :lol:

...isti su kao i ovi drugi...:lol:

a bre...ovde smo da bi se zezali...sa promeljivim kvalitetom :tease:

Tako je, sve drugo imamo naokolo...:lol: Konacno se slozismo veceras. :D

...nista vas ozbiljno ne shvatam kad nakacite sve te smajlije..:P

Pa nemoj ni bez smajlija ozbiljno da nas shvatas. :lol: Vidis kaki smo svi...:p

p.s. opet mi usijao komp. :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back