Samo da se javnem, porodila sam se 04.01., osam dana pre termina, prirodno, epiduralom, beba imala 51cm, 3550g...sad se malo ugojio debeli jedan

Pukao mi vodenjak, na ctg-u bila oko 9h ujutru, u 11:30h Luka došao na svet, tako da je sve brzo prošlo

Imala sam epiziotomiju, prilično velika rana koja je trebala već da zarasta, tj i zarasta al došlo je do neke upale

kod 2 konca jer sam je previše pirkala izgleda, iz fobije da mora da bude stalno čista...pa nije stizala da se osuši kako treba.Danas sam počela da je mažem nekom crnom mašću i nadam se da neću morati opet na sečenje!!!Porodjaj, period nakon porodjaja bi mi bili smešni samo da nije te rane zbog koje sam danima plakala...da, ja sam izgleda ogromna kukavica
Iskustva iz Betanije su mi odlična, sestre su bile skroz ljubazne, presvlačile su mi bebana jer ja nisam mogla zbog rane, dohranjivale ga redovno, pokazivale dojenje...Jednoj ženi je beba plakala celu noć pa su one došle da je odnesu kod njih da bi ona mogla da se odmori, jeste da treba da jasno i glasno kažeš šta želiš a ne da čekaš da se one ponude al kad god sam zamolila za nešto izlazile su mi u susret.
Eto, to je mali izveštaj za žene koje tek treba da se susretnu sa Betanijom, nije sve tako crno kao što se priča
Uglavnom, ja da se javim, ako ste se možda zabrinule gde sam

I sad ću samo copy/paste na onu drugu temu da ne bih kuckala ovoliko