Шта се ради?
Колико ја мрзим ово време...
Само ми се спава...
ja se ne mrdam od kompa do kraja dana, samo nek se zna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта се ради?
Колико ја мрзим ово време...
Само ми се спава...

jel to mene neko zeza.sto ste vi bezobrazni,ljudi vas od srca zovu,a vi odradjujete slave...jujujuuuuuu
nego majce,meni pre neki dan bilo smesno kad si pricala da si dobila ilustrovanu enciklopediju maja i asteka,ja da sam to dobila bilo bijel to mene neko zeza.
pa jel tebe to zanima?

pa koji je to grad?

Samo sam htela na slikovit nacin da saopstim da necu vise raditi za dz ni konobarisanje ni didzejisanje ni bilo sta drugo bilo virtuelno ili u RL. Kapitalizam me uzo pod svoje ovih dana usled jalovih naklapanja o strajku.

Samo da se javnem, porodila sam se 04.01., osam dana pre termina, prirodno, epiduralom, beba imala 51cm, 3550g...sad se malo ugojio debeli jedan 

kod 2 konca jer sam je previše pirkala izgleda, iz fobije da mora da bude stalno čista...pa nije stizala da se osuši kako treba.Danas sam počela da je mažem nekom crnom mašću i nadam se da neću morati opet na sečenje!!!Porodjaj, period nakon porodjaja bi mi bili smešni samo da nije te rane zbog koje sam danima plakala...da, ja sam izgleda ogromna kukavica

...ooooooo...Mini braaavoooooo....
...neka je sa srecom, divno sto je sve lepo proslo, a i tu ranu ces brzo
zaboraviti, samo polako...i probaj sa 3% hidrogenom i kantarionom, to
je stvarno odlican nacin da rana sto brze zaraste i da ne bude komplikacija,
ovo iz iskustva pricam....deluje samo tako...bar je meni nekad davno to bilo
od najvece pomoci...
...uzivaj sa malim bebanom...mazite se i pazite, pa ce brzo da poraste...![]()
Ma, sad mažem tom mašću što mi dr prepisala...Videćemo šta će ispasti, do ponedeljka treba da mažem