dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj ja sam se naložila na krompiriće, pileće taquitose ili chips sa tri salsa sosa
Bilo šta od toga može :) Baš mi se gricka...

chips_salsa.jpg

e zene,da vam kazem nesto,ima sutra da pukne bruka.uvijala sam sarme u kupus koji mi je mama poslala a listovi ko novine veliki.ja bas ne znam ni tehniku ,nego sam onako,cap,cap,pa kao zamotano.kad to sutra pred gostima pocne da se raspada...
od uzasa sto sam taka nikaka kao uvijacica sarme,uzmem onaj preostali kupus,naseckam puno belog luka,tucane ljute paprike i slanine i sa puno leba se zacementiram.i sad se kajem...:(
mada kazu posle j... nema kajanja...

Ja se sita ispricala sa muzhem svoje drugarice na fb i ladno u toku caskanja nekoliko puta se pogubila i mislila da pricam sa njom i pocela da mu se obracam u zenskom rodu. :zcepanje: Neverovatno je koliko oni liche. :eek: Zajedno su od vrtica, a vole se jos od osnove skole (mada kazu da su se i u vrticu muvali :lol:). Sto puta sam bila sa njima zajedno i tek veceras na chatu ukapirala da su isti maltene. Isti sklop recenice, isti stavovi, isti izbor reci...prosto neverovatno. Sada su mi jos simpaticniji kao par.

пио сам неки зелени чај који је раније био много бољи...
А сад бих нешто љуто...
Парадајз сок с љутом папричицом, рецимо... :)

Како је то лепо...

Прва љубав је л?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back