dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskreno, nisam se ni pogledala u ogledalo. :zcepanje: Ponekad se cudim kako uspem da se umijem ispred tolikog ogledala, a ne pogledam se. Valjda se zamislim nesto, sta li. :confused:

A kiflice su njam. :D

хехе...па та тема је закључана,
(оно,...лева нога....),.......ено има једна друга,..
иди погледај је молим те, неки је не капирају,
само не знам због чега:zcepanje:
( Ха, знам,...мој професор филозофије ми је увек говорио,
да је тешко изаћи са мном на крај,...:zcepanje::zcepanje:)

Ове кифлице ја просто ОБОЖАВАМ,..а чудо једно,
уопште не гоје,.:zper:..

.

opa...stara a nova tema...: )
ajde, još brže da ispunite kvotu od 20 000 postova ovog puta...:p

Ево ја нећу уопште да спавам ноћима, да би што пре ова
Јекина тема достигла тих 20 000 и затворила, па да је ја поново отворим,....ето
ЗАТО што волЕм да се овде "виртуелно" експонирам, како
ме неке малопре набЕдише!!!

.

Ево ја нећу уопште да спавам ноћима, да би што пре ова
Јекина тема достигла тих 20 000 и затворила, па да је ја поново отворим,....ето
ЗАТО што волЕм да се овде "виртуелно" експонирам, како
ме неке малопре набЕдише!!!

.

Nek nazovu to kako hoce, al ja se ovde druzim i lepo virtuelno ispraznim kad me mrzi da pozovem drugarice telefonom. Posle kad me neka od njih pita sta ima novo, istresem na brzaka samo prethodnih nekoliko sati jer sam sve ostalo vec ispricala na forumu pa me mrzi da ponavljam. :lol:

Dobro jutro i od mene.

Kakvo je to bzvz pravilo da se tema zakljucava ako ima 20000 postova. Ili je to samo za neke teme pravilo, vidim ona sta kuvate danas ima ohoho vise pa nije zakljucana :mrgreen: nema sta moderatori su sjajni i nepristrasni.

Vise puta sam se ovo pitala narocito na Politici. Vec dva puta su tamo zatvorili caskaonicu taman kad smo lepo zakuvali kavgu. :mrgreen: A ovde nije ni bilo kavge. :confused: Modovi, molim odgovor i placam za njega u keshu. :cool:
stock-photo--dinar-banknote-former-republic-of-yugoslavia-30878629.jpg

meni je ok da se ne brise sta kuvam danas jer tu ima super recepata,pa necu da trazim po zakljucanim temama.
a sto se ova brise,meni svejedno.nego niko nije hteo da pogleda moj snimak na predhodnos strani.bas ste neke,a to bi trebale da gledaju ove neudate,to ti je odprilike brak...mrzi te da zivis

meni je ok da se ne brise sta kuvam danas jer tu ima super recepata,pa necu da trazim po zakljucanim temama.
a sto se ova brise,meni svejedno.nego niko nije hteo da pogleda moj snimak na predhodnos strani.bas ste neke,a to bi trebale da gledaju ove neudate,to ti je odprilike brak...mrzi te da zivis

Ja sam htela da ga odgledam, ali si ga opisala kao potencijalno neprimeren pa sam se suzdrzala. :mrgreen:

Dobar dan :zpozdrav:
Šta se radi ovde?
Ja bila jutros na faxu, pa došla kući i dremnula malo, stavila svinjski but u rernu, i sad po malo sređujem stan.
Sredila sam plakar komplet z:lol: i red je da pređem na dnevnu sobu...ali polako...
:)

mmmm :zjede:
posle ovakvog dana i meni bi prijalo našto jako, ako što je svinjski but
al već sam se najela suvog slanog keksa, pa da mi stave i pečenog vola, ne bih mogla

da dam izjavu za danashnje izdanje :lol:
jutros mi je nekim post ili slicno ekspresom stiglo neshto:)
mama mislila da je tata opet neshto naruchivao iz mladinske:roll:, kad ono za mene:think:
poslala mi drugarica poklon:D za ng, rodjendan ili nemam pojma, mozda zdruzeno :mrgreen:
a rekla mi pre nedelju dana da ce mi poslati neshto, nije mogla da izdrzi, al ja zaboravila
kupila mi ilustrovanu enciklopediju asteka i maja :zskace:

Dobro juro dobar dan, posto nisam ceo dan bila ovde da vas lepo pozdravim
Bas sam se uplasila kad sam videla da je tema zakljucana, ali nova gazadarica je vredna, pa je brze bolje ponovo otvorila kafanu i posluzila nas kako dolikuje. Mislim, ima i ona druga chat tema, ali tamo se nesto bune protiv vanilica, pa se sve plasim da ne izazovem nečije nezadovoljstvo. Jer ja na forum dolazim da mi bude lepo, a ne da se svadjam.
I bicu slobodna da c/p prvi post sa prvog nastavka ove teme tek da se podsetimo da vaze ista pravila:

jedna sasvim opustena tema za sve ljude koji imaju potrebu da budu ljubazni
da kad dodju na forum pozele nekom dobro jutro ili dobar dan ili kad odlaze na spavanje..pozele svima lep san
tema u kojoj mozete da kacite fotke vanilica i nudite kafu
tema u kojoj ne morate da budete posebno pametni i zanimljivi i mozete da smarate, jer mi koji dolazimo na ovu temu necemo vas prozivati vec vam se ljubazno osmehnuti
tema gde mozemo da pricamo kako je divno biti normalan i kulturan..tema gde nema vodja i klanova...tema za sve..bez izuzetka
a sad
moze li kafica?
ps
ovde su i novi clanovi dobrodosli...ne moraju da se dokazuju da bismo sa njima pricali

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back