dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja moram da si priuštim... nisam se pošteno odmorila posle onih silnih putovanja,
nisam se naspavala, odmah krenula punim tempom - i razbolela se.
Sad ću da odmorim kako treba, dobro mi je što u ponedeljak nemam fax, na praksu
ne idem zbog glave, tako da ću baš iskulirati

Bolje mi je da učim i pišem diplomski odmorna, nego da se cimam sa prehladom i temperaturom ;)

Samo još da smislim temu za diplomski :dash:

Da smislis temu? :eek: Blago tebi, nama su davali gotove teme i jos je bila otimacina da ih uzmemo sto pre jer posle ostane samo ono najgore.
Jel to novina da se mogu smisljati teme za diplomski ili je samo moja katedra bila naopaka?

Па и на мом факултету се може самостално изабрати тема. Професори направе неки свој списак али то се никоме не намеће, ако дођеш са својом темом и ако је добра, никакв проблем не постоји да буде одобрена.

Nemam pojma, mi treba da dođemo odabranom predmetnom profesoru sa smišljenom temom -
ili bar okvirno idejom o čemu želimo da pišemo, pa sa njim konstruišemo konkretan naziv teme.
Znam da prvo što su nam rekli je bilo da ne dolazimo kod profesora i tražimo da nam zadaju temu,
nego da dođemo sa idejom.

Ja se još premišljam koji bih predmet uopšte, da li marketing, projekte ili upravljanje promenama.

Hvala vam na cestitkama...
A o godinama hahah, pa zato i rekoh da se dobro nosim sa tim jer bas mi nesto frka.... kao 30-ti, ebote kad pre?
Pa sad nije da ne razumem te sto smanjuju kad dodju u ove godine... al ja ih necu smanjivati nikad...
Verujem da cu zadrzati ovaj duh i uvek uzivati u onom: Delujes mnogo mladje :lol:
Ostala sam na nekih 24 evo vec sest godina stojim na toj brojci... i uvek kad me neko pita samo sto ne blebnem da imam toliko... valjda zbog tog osecaja same sebe... ne znam ali nekako mi se cini da sam u tom uzrastu :zcepanje:

:zcepanje: E to, to je fora... stala na 24 i nikako dalje da se prebrojim. Pa uvek sekund, dve stanem sokirana kad se prica o godinama.... u fazonu brojanje na prste koliko treba dodati...

Ma ja nisam stala ni na jednoj brojci. Jednostavno ih nikad ne brojim pa kad me neko pita, pocnem da racunam od datuma rodjenja. Ustvari, upamtila sam godinu kad sam se porodila pa znam da na to treba dodati jos nekoliko, al se opet pogubim pa se preslisavam da ne lupim kojesta i tako. Vec godinama za rodjendan samo napravim tortu i to je otprilike jedino slavlje i ni ne pomislim koji mi je rodjus po redu dok hasamo tu tortu.

Hvala vam na cestitkama...
A o godinama hahah, pa zato i rekoh da se dobro nosim sa tim jer bas mi nesto frka.... kao 30-ti, ebote kad pre?
Pa sad nije da ne razumem te sto smanjuju kad dodju u ove godine... al ja ih necu smanjivati nikad...
Verujem da cu zadrzati ovaj duh i uvek uzivati u onom: Delujes mnogo mladje :lol:
Ostala sam na nekih 24 evo vec sest godina stojim na toj brojci... i uvek kad me neko pita samo sto ne blebnem da imam toliko... valjda zbog tog osecaja same sebe... ne znam ali nekako mi se cini da sam u tom uzrastu :zcepanje:

Срећан ти рођендан... :)

Ма, године су релативне и небитне... :)
Ево, ја сам ушао у 34, а осећам се као да имам 33. :)

Ma potrudi se ti da uzivas pri pogledu u ogledalo sto duze pa da vidis kako ce ti biti mlad duh. A ti komplimenti i sl. uglavnom su zestoko foliranje. Vise puta sam videla kako tako komplimentiraju nekoj ociglednoj babi a onda se bakac sav raznezi pa ispadne smesna. Dok sam bila aktivna u stranci, nagledala sam se gomile takvih slucajeva.

Poslednja izmena:
Добро вече!....

Cao zene... ja samo da vam se javnem da me ne zaboravite.
Ludnica mi bila ovih dana, i sva sam izmedju sna i jave.
Iscitah na brzake sta radite i drago mi je da je sve ok.
Bitna vest je da sam trinaestog napunila trideset i za sada se dobro nosim sa tim :lol:

"Уживај у најлепшим данима и годинама, веруј у себе јер
имаш разлога, чувај се и радуј малим стварима, јер велике
ће доћи у право време. "

СРЕЋАН РОЋЕНДАН!
images

.

ja u brzini ovo procitao kao : samo da vam mahnem,ja sam ziva vatra :p

sto je babi milo,to joj se i snilo :D

bi,snega je bilo,svake noci su posipali vestacki sneg,a juce nas je ispratila prava mecava
mi setaci smo malo klackali po blatu,ali za skijase je bilo super.inace moja deca su bila grozna,sutala su se pancericama,tukla stapovima,intezivno su se mrzeli i psovali ,ali nisam dozvolila da mi bilo sta pokvari raspolozenje.
jedino sto je bilo lose je na planini nemas sta da jedes, a da se ne gojis kao prase.setala sam po nekoliko kilometara svaki dan,ali sam uspela i da se ugojim.

Poslednja izmena:
sto je babi milo,to joj se i snilo :D

bi,snega je bilo,svake noci su posipali vestacki sneg,a juce nas je ispratila prava mecava
mi setaci smo malo klackali po blatu,ali za skijase je bilo super.inace moja deca su bila grozna,sutala su se pancericama,tukla stapovima,intezivno su se mrzeli i psovali ,ali nisam dozvolila da mi bilo sta pokvari raspolozenje.
jedino sto je bilo lose je na planini nemas sta da jedes, a da se ne gojis kao prase.setala sam po nekoliko kilometara svaki dan,ali sam uspela i da se ugojim.

znaci, kuckamo se na "dijeti".. tacno znam taj osecaj kad jedes samo neke kaloricne stvari, pa ti dzaba sto toliko hodas ili plivas, posto se meni to dogadjalo ranije na moru. Kad nemamo uplacenu klopu, onda svaki čas dodju na red pljeskavice u lepinji ili pica ili tako nesto.
Zato mi je letos u Tunisu mnogo prijala tamosnja vecera puna povrca.... Tako mi nekako zao zbog svega ovoga sto se sada desava tamo. Zavolela sam tu zemlju za tih 10-ak dana. Mnogo su se trudili da razviju turizam a sad ce ovo da posalje ruznu sliku. Nisu drugi turisti kao mi, da im to nije strano. Ima lepa tema ovde na Krsti Tunis u plamenu, Srbi kao kod kuće.
Al me povukao tok misli, svasta sam strpala u ovaj post

o smokvicice, ti se vratila. baš sam danas mislila na tebe i čička, kako uzivate negde. jel bilo snega?
mini nema već 10-ak dana, tako da pretpostavljamo da se porodila, ali niko nema tačnu informaciju

...мало више.
Већ сам питала неколико пута , има ли било ко контакт са њом.
Сећам се да је на сам дан дочека Нове Године написала,
да жури, чека је неко друштво,....и нема је да нам се јави,
ево већ 16 дана!
Искрено верујем да је све прошло како треба и да је само
узрок нејављању бебац који је преокупирао сву њену пажњу,..
а Форум и форумаши,...када их се сети,
не замерам јој!
Верујем да ће нам се ускоро јавити!

Јесам ли само ја данас кисео и поспан... :)

...то само смем ја да будем,
к и с е л а :zcepanje:

Ma ja nisam stala ni na jednoj brojci. Jednostavno ih nikad ne brojim pa kad me neko pita, pocnem da racunam od datuma rodjenja. Ustvari, upamtila sam godinu kad sam se porodila pa znam da na to treba dodati jos nekoliko, al se opet pogubim pa se preslisavam da ne lupim kojesta i tako. Vec godinama za rodjendan samo napravim tortu i to je otprilike jedino slavlje i ni ne pomislim koji mi je rodjus po redu dok hasamo tu tortu.

Увек сам тачно знала колико имам година, када ми је отац био
жив. Он је прецизно у честитању рођендана наглашавао,
који је рођендан по реду, нема да омане...
а сада,
нема нико да ме подсети,...драги ваљда неће, жао му:lol:

.

E hvala...odoh da zavrsim rucak...i ja spremem jedan divan slatkis...kad zavrsim poslacu vam fotku i recept...obican a tako ukusan...

Чекаћу са нестрпљењем,...а да знаш,
до тада бих могла и ове кифлице да направим,.....

picture399x.jpg

не памтим када сам их последњи пут правила.

:aha:Где да набавим свињску маст,...али смислићу већ нешто!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back