Dijenek
Elita
- Poruka
- 22.033
Јесам ли само ја данас кисео и поспан... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja moram da si priuštim... nisam se pošteno odmorila posle onih silnih putovanja,
nisam se naspavala, odmah krenula punim tempom - i razbolela se.
Sad ću da odmorim kako treba, dobro mi je što u ponedeljak nemam fax, na praksu
ne idem zbog glave, tako da ću baš iskulirati
Bolje mi je da učim i pišem diplomski odmorna, nego da se cimam sa prehladom i temperaturom
Samo još da smislim temu za diplomski![]()
Blago tebi, nama su davali gotove teme i jos je bila otimacina da ih uzmemo sto pre jer posle ostane samo ono najgore.

Hvala sto si me podsetila na brojanje godina. Uvek zaboravim na to koliko ih imam pa se preracunavam tek kad neko pita.
E to, to je fora... stala na 24 i nikako dalje da se prebrojim. Pa uvek sekund, dve stanem sokirana kad se prica o godinama.... u fazonu brojanje na prste koliko treba dodati...E to, to je fora... stala na 24 i nikako dalje da se prebrojim. Pa uvek sekund, dve stanem sokirana kad se prica o godinama.... u fazonu brojanje na prste koliko treba dodati...
Hvala vam na cestitkama...
A o godinama hahah, pa zato i rekoh da se dobro nosim sa tim jer bas mi nesto frka.... kao 30-ti, ebote kad pre?
Pa sad nije da ne razumem te sto smanjuju kad dodju u ove godine... al ja ih necu smanjivati nikad...
Verujem da cu zadrzati ovaj duh i uvek uzivati u onom: Delujes mnogo mladje
Ostala sam na nekih 24 evo vec sest godina stojim na toj brojci... i uvek kad me neko pita samo sto ne blebnem da imam toliko... valjda zbog tog osecaja same sebe... ne znam ali nekako mi se cini da sam u tom uzrastu![]()

Verujem da cu zadrzati ovaj duh i uvek uzivati u onom: Delujes mnogo mladje![]()
Cao zene... ja samo da vam se javnem da me ne zaboravite.
Ludnica mi bila ovih dana, i sva sam izmedju sna i jave.
Iscitah na brzake sta radite i drago mi je da je sve ok.
Bitna vest je da sam trinaestog napunila trideset i za sada se dobro nosim sa tim![]()
samo da vam mahnem,ja se ziva vratila...da li se mini porodila?

ja u brzini ovo procitao kao : samo da vam mahnem,ja sam ziva vatra![]()

i daj neku sličku sa planine...

sto je babi milo,to joj se i snilo
bi,snega je bilo,svake noci su posipali vestacki sneg,a juce nas je ispratila prava mecava
mi setaci smo malo klackali po blatu,ali za skijase je bilo super.inace moja deca su bila grozna,sutala su se pancericama,tukla stapovima,intezivno su se mrzeli i psovali ,ali nisam dozvolila da mi bilo sta pokvari raspolozenje.
jedino sto je bilo lose je na planini nemas sta da jedes, a da se ne gojis kao prase.setala sam po nekoliko kilometara svaki dan,ali sam uspela i da se ugojim.
....dobro nam se vratila Smokvice....
....i dobro jutro narode, divan dan..odosmo mi napolje jos malo....![]()
o smokvicice, ti se vratila. baš sam danas mislila na tebe i čička, kako uzivate negde. jel bilo snega?
mini nema već 10-ak dana, tako da pretpostavljamo da se porodila, ali niko nema tačnu informaciju
Јесам ли само ја данас кисео и поспан...![]()

Ma ja nisam stala ni na jednoj brojci. Jednostavno ih nikad ne brojim pa kad me neko pita, pocnem da racunam od datuma rodjenja. Ustvari, upamtila sam godinu kad sam se porodila pa znam da na to treba dodati jos nekoliko, al se opet pogubim pa se preslisavam da ne lupim kojesta i tako. Vec godinama za rodjendan samo napravim tortu i to je otprilike jedino slavlje i ni ne pomislim koji mi je rodjus po redu dok hasamo tu tortu.

E hvala...odoh da zavrsim rucak...i ja spremem jedan divan slatkis...kad zavrsim poslacu vam fotku i recept...obican a tako ukusan...
Где да набавим свињску маст,...али смислићу већ нешто!...то само смем ја да будем,
к и с е л а![]()