dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Добро јутро!...

breakfast.jpg

Хоћемо ли данас у Арену или поред Тв да бодримо
наш тим...:think:.

slika.php

Само да нам је Ноле жив и здрав,..може он и сам да победи
ове Французе који су мислили да наша публика "једе
живу децу"..:zcepanje::rotf::zcepanje:

.

ja ne gledam tenis..mama gleda valjda i navija:)
param kapu koju sam juche zavrshila :evil:
zao mi da je oparam celu, pa da ispochetka shtrikam jer je baaaash jako lepa iako nije ispalo onako kako sam ja htela:confused:
a to joj je ujedno i jedina zamerka-nije onakva kakva je trebalo da bude:besna:

inache sinoc sam ishla da se vidim sa drugaricom koja u ponedeljak putuje za usa na godinu dana, samo na kaficu-chaj nije izlazak
posle smo svratile kod trece koja radi u bolnici, ishle da joj pravimo drushtvo u 3.smeni...
ljudi kako sam se dobro provela, ne pamtim kad sam se toliko smejala:zcepanje:
najbolji provod u gradu-3.smena na ginekologiji :lol:

Uzivancija, prespavala sam skoro ceo dan. :D Popila sam jutarnju kafu oko pet popodne kad je bilo mracno ko i svakog dana kad se probudim u sest ujutru tako da nisam ni primetila neku razliku osim na sopstvenoj faci. Spavanje je zakon za ulepsavanje. Uporedila sam svoje fotke od nocas pred spavanje i danas posle budjenja u istoj pidzami na istom mestu pod istim osvetljenjem i razlika je neverovatna, ko da su u pitanju dve osobe. :eek:

Добро јутро!...........

stockxpertcom_id30649011_jpg_7398f325b2cacb42d8ca2be97ac8fef4.jpg

Uzivancija, prespavala sam skoro ceo dan. :D Popila sam jutarnju kafu oko pet popodne kad je bilo mracno ko i svakog dana kad se probudim u sest ujutru tako da nisam ni primetila neku razliku osim na sopstvenoj faci. Spavanje je zakon za ulepsavanje. Uporedila sam svoje fotke od nocas pred spavanje i danas posle budjenja u istoj pidzami na istom mestu pod istim osvetljenjem i razlika je neverovatna, ko da su u pitanju dve osobe. :eek:

...тек да знаш колико се мене то пута десило,....;)
Када немаш обавезу рано да идеш на посао,...па ти свеједно....
да ли је дан или ноћ,
битно је да функционишеш,....али
лепо је када имаш посао на који са радошћу идеш!...

Не знам шта да ти кажем,...
најлепше је када можеш себи да приуштиш да радиш оно
шта желиш, када ти се спава, да спаваш,..када ти се пије кафа да
је пијеш, без обзира било то у раним јутарњим сатима или у
касним поподневним или у поноћ, ...када ти се ћути, да ћутиш,
да не подижеш слушалицу када звони телефон,....да не отвараш
никоме врата када ти звоне и лупају на њих,...
ма,
најлепше је када човек има СЛОБОДУ у било ком погледу :cao:

.

Kako ste?

Da se pohvalim, naručili smo krevetac i komodu-jedva čekam da stignu , bili u prvoj većoj kupovini za bebicu-pelene, benkice, peškiri, podmetači, flašica, posteljina...Svašta!Moja mama kupila odelce za iznošenje iz porodilišta i ćebence...Kad pogledam u sve to tek mi sad deluje sve tako realno :eek:
Konačno sam došla do konkretnih nekih inform.u vezi epidurala u Betaniji :roll: ... Imala sam jednu baš onako bljak situaciju vezano za to, mis'im, ništa extra samo po ko zna koji put su mi doktori izgledali kao pijačari :neutral: Onako...ukaljavaju svoju diplomu za sitne pare...
Za vikend druženje,diiiiivne palačinke ... Pa Rodić-gde smo max štedeli ovog puta, tenis s društvancem i taaaako...Meni baš lepo bilo :)

Šta ovde ima novo?Sad ću da prelistam malo temu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back