gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
Gde si bre safiraAjme imamo novih gostiju..neka neka valja se
Dobar dan svima
Sam vam nedostajala?![]()
sto godina te nema 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si bre safiraAjme imamo novih gostiju..neka neka valja se
Dobar dan svima
Sam vam nedostajala?![]()
sto godina te nema 
mrzim Noleta![]()

ahaahha!!
Kakav god da je Nole nemoguce je da se nekome vise svidi Janko Tipsarevic.

Sta napisah... al brzo sam izmenila... pa ko je video bar se malo nasmejao.Ko je pacenik? Nole il Tipsarevic?
Meni je on kao neki napaljeni pacenik. Mislim da sam taj utisak stekla kad sam videla da ima probusen pupak![]()

.

Где би отишао Свет када би га сви волели
....они што мрзе нису баш добри људи,...а и временом поружне,
сам` да знаш
.

Dopada mi se ovaj forum.
![]()

Uzivancija, prespavala sam skoro ceo dan.Popila sam jutarnju kafu oko pet popodne kad je bilo mracno ko i svakog dana kad se probudim u sest ujutru tako da nisam ni primetila neku razliku osim na sopstvenoj faci. Spavanje je zakon za ulepsavanje. Uporedila sam svoje fotke od nocas pred spavanje i danas posle budjenja u istoj pidzami na istom mestu pod istim osvetljenjem i razlika je neverovatna, ko da su u pitanju dve osobe.
![]()

Kako ste?
, bili u prvoj većoj kupovini za bebicu-pelene, benkice, peškiri, podmetači, flašica, posteljina...Svašta!Moja mama kupila odelce za iznošenje iz porodilišta i ćebence...Kad pogledam u sve to tek mi sad deluje sve tako realno
Onako...ukaljavaju svoju diplomu za sitne pare...
... Pa Rodić-gde smo max štedeli ovog puta, tenis s društvancem i taaaako...Meni baš lepo bilo 

Tipsarevic