dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala Ceki na lepim častitkama i željama...:heart:

Dobro jutro ja budna ko sve babe...:lol:..ne mogu da spavam, ma ni da ležim
jutros ne mogu, evo pijem kaficu pa da pozavršavam šta se mora, a onda odoh
da vidim moje novo zlato:super:
Nadam se da je sve u redu i da si malo zlato vec drzala u naruchju...ljubi malenu u moje ime i ljubi malog andjela...a ja ljubim tebe.
Ostalima zelim lep ostatak dana i lepo druzenje vecheras ovde...

Slobodno se posluzite, da razbijete kishu ovim slatkishom...:zper::lol:
attachment.php

Ja se nashalila, oprostite...sad sam ispala bash bzv i sramota me je evo javno cu priznati, to je nama poslala jedna forumashica na nashim kolachima, isto bilo tako neko tuzno vreme, pa malo da nas oraspolozi, eto sad oprostite josh jednom...:(
Zelim vam lepo veche...eto neka na bude da ga ja kvarim...:zag:

Ma ajde jaco šta ti je... pa vidiš da se zezamo... ;):zag:

Ja se nashalila, oprostite...sad sam ispala bash bzv i sramota me je evo javno cu priznati, to je nama poslala jedna forumashica na nashim kolachima, isto bilo tako neko tuzno vreme, pa malo da nas oraspolozi, eto sad oprostite josh jednom...:(
Zelim vam lepo veche...eto neka na bude da ga ja kvarim...:zag:

Jaco, ja sam zaista zatečena negativnim reakcijama forumašica na onu "bombonjeru". Ja sam to postavljala na dijeti, a i slala sam sličicu nekim mojim drugaricama za rodjendan i bila je prilično lepo primljena. Meni je skroz cool.

ma nisi bre jaco,sta ti je,nego da je bilo neko zgodnije musko,drugacije bi reagovali

Ja bih vala isto reagovala pa sve i da je moj decko medju cokoladama. Gologuzan i hrana mi se uklapaju samo u varijantu da me gologuzan ponudi cokoladom u prstima na rukama, a ne oko svojih nogu i ostalih delova.
Ipak, kad se pogled skrene sa Crnca, onda je slichka bas u Jacinom fazonu... cim pogledam, jede mi se slatko.:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back