Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Cek´ bre, da ne listam opet...jel imate smestaj ili trazite jos? Od kad do kad, koliko osoba, koliko kesa maksimalno da kosta? Ajmo neke podatke.
Smokva ima smeštaj... a ja idem na jedan dan...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cek´ bre, da ne listam opet...jel imate smestaj ili trazite jos? Od kad do kad, koliko osoba, koliko kesa maksimalno da kosta? Ajmo neke podatke.
Nadam se da je sve u redu i da si malo zlato vec drzala u naruchju...ljubi malenu u moje ime i ljubi malog andjela...a ja ljubim tebe.Hvala Ceki na lepim častitkama i željama...
Dobro jutro ja budna ko sve babe.....ne mogu da spavam, ma ni da ležim
jutros ne mogu, evo pijem kaficu pa da pozavršavam šta se mora, a onda odoh
da vidim moje novo zlato![]()

da skupljamo kintu![]()
Slobodno se posluzite, da razbijete kishu ovim slatkishom...
![]()

Em nije tacno, em nije Pandorf, nego Parndorf.
A sto ti se teme tice, ona je vise za podforum "Tinejdzeri"
![]()
![]()

Ja se nashalila, oprostite...sad sam ispala bash bzv i sramota me je evo javno cu priznati, to je nama poslala jedna forumashica na nashim kolachima, isto bilo tako neko tuzno vreme, pa malo da nas oraspolozi, eto sad oprostite josh jednom...
Zelim vam lepo veche...eto neka na bude da ga ja kvarim...![]()

Ja se nashalila, oprostite...sad sam ispala bash bzv i sramota me je evo javno cu priznati, to je nama poslala jedna forumashica na nashim kolachima, isto bilo tako neko tuzno vreme, pa malo da nas oraspolozi, eto sad oprostite josh jednom...
Zelim vam lepo veche...eto neka na bude da ga ja kvarim...![]()

i ne mora da nosi bombonjeru uopšte...

meni se ni cickovi ne svidjaju,ko da nisu muskarci

ma nisi bre jaco,sta ti je,nego da je bilo neko zgodnije musko,drugacije bi reagovali

ja skontala da ima i crnac tek nakon nekog 5 gledanja
sad sam pojela chokoladni puding, a nije mi se bash ni jeo![]()