dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ucinilo mi se da je negde spominjao razvod, a samo pivo me malkice zekio :malav:

Pa dobro si zapazila. Da, razveden i srecan vec sest godina u drugom braku. Ajde da ne gusimo ovde vise, ako te bas zanima moja biografija cu ti posaljem moj CV privatnom porukom, pa tamo imas sve detalje. :roll:

Pa da, imaju neki xy nickova, ali ja ti kazem da je to meni debilno i detinjasto.

Nudim ti individualnu turu po gradu. Znaci znamenitosti, koje se moraju videti. Tu ti je prednost da ne moras da se vucaras i smaras sa celom grupom sa kojom si dosla. A imas know-how coveka, koji ovde zivi vec duze od 20 godina. A to nije mala stvar. Znaci ne moras da ispitujes ljude na ulici gde je ovo, gde je ono, kako do tamo (gubis vreme), nego ides sa "domacim". Tako sam letos jednog drugara i njegovu devojku vodao po Becu, a posle su bili kod mene i na rucku i picu.
I, podrazumeva se, ne naplacujem usluge. :hahaha:

A ako bas nemam vremena za citavu turu, stojim na raspolaganju ovde za savete, tipove itd.

p.s.: pa jeste Bec skup, ali nije ti ni Italija jeftina - naprotiv. Imas tamo dosta gradova, koji su skuplji. ;)
E super...
Sad imam dvoje ljudi za Beč na forumu... vazdušasta i only beer... javiću se sa pitanjima već...;)

Nije Italija jeftina... ali garderoba mora biti jeftinija... jer su uglavnom njihovi dizajneri i marke koje me zanimaju...;)
Ja cu ozenim majcezmajce. Cvrsto sam odlucio.

A Čičak uzimate za kuma jel da?:flert:

Joj al ću se proveselim... biće... Udri do zore...:mafijas: Ne daj da svane... :maramica::mafijas::malav:

E super...
Sad imam dvoje ljudi za Beč na forumu... vazdušasta i only beer... javiću se sa pitanjima već...;)

Nije Italija jeftina... ali garderoba mora biti jeftinija... jer su uglavnom njihovi dizajneri i marke koje me zanimaju...;)

Drago mi je, tu sam ako nesto treba.

Ne znam, ja sam imao drugacija iskustva. U Firenci, Veneciji, Rimu, a pogotovo u Milanu deru gadno sa cenama za odecu.

A ti uostalom poslusaj muza. Ne bacaj pare bezveze kad imas i vise nego dovoljno za obuci. ;)

Em nije tacno, em nije Pandorf, nego Parndorf. :roll:

A sto ti se teme tice, ona je vise za podforum "Tinejdzeri"

pa, eto, ja tela pita :prstic:

ja bacila,al smisljam nesto pametno da kazem.
da se ne lazemo,ja nisam znala ni da je to sakira

:zag:

Meni je iskreno tvoja tema komentarisanje tvog avatara, sto je po meni smesno da se o tome otvara tema

Tako bismo mogli da komentarisemo svaciji lik i delo na forumu

Eto to je jednostavno zato

nije mi cilj personalizovanje,
tema je prosta- zasto muskarci i zene toliko razlicito i burno reaguju na avatar

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back