dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da vas pozdravim. Danas sam nesto jako usporen, ili usmoren....

c5af85168ef0a6ed72877ca296fc5c71.jpg

ni meni se ne izlazi,ali moram da krenem na odvratan zadatak.moram da pronadjem duboke cipele ili cizme,broj 49 za dete,ali da budu kul,il vec nesto slicno,a da su tople i da ne propustaju.i da nisu seljacke,to mi je posebno naglaseno.
a kad nadjem,onda vodim dete na vidjenje sa cipelama.ako sa ulaza zakovrne ocima,pisi propalo

Dobro jutro, ja se konačno naspavala :D
Danas idem u Beograd kod mojih, a uveče na koncert Gibonnija u Suboticu sa mamom, njenim drugaricama, i mojom najboljom drugaricom...
Jedva čekam :zaljubljena:

Affro, drago mi je da je u BGu stala kiša, ovde pada celu noć bez prestanka :roll:

shushu, pa što ideš iz NS u Suboticu preko Beograda?

ni meni se ne izlazi,ali moram da krenem na odvratan zadatak.moram da pronadjem duboke cipele ili cizme,broj 49 za dete,ali da budu kul,il vec nesto slicno,a da su tople i da ne propustaju.i da nisu seljacke,to mi je posebno naglaseno.
a kad nadjem,onda vodim dete na vidjenje sa cipelama.ako sa ulaza zakovrne ocima,pisi propalo

joj, znam kako ti je. Kad ja ovoj mojoj pokažem nešto, a ona me samo "značajno" pogleda, sve mi je jasno...

Lele, 49? ? ? Jos malo pa toliko godina imam, a ostadoh daleko iza....Ne zavidim ti na danasnjem poslu...

gumenjaci su ove godine prelepi...
a u MOJE VREME:roll: pre smo isli bosi nego sto smo obuvali gumene cizme...
e prodje moje...pre dve godine mi je sin rekao kakve patike da mu potrazim i ja lepo trazim u dve tri radnje,tek u trecoj se jedan momak nasmejao i rekao gospodjo mislite skejterske patike,ne hejterske...

..Shushu stala kiša ali duva neki vetar, možda i osuši malo ko zna...
..inače imaš lepe gumene čizme jednobojne u Tigru, kupila je Tara ciklama
roze i baš su lepe, moje su takve crne..skroz jednobojne..unutra imaju kod
stopala neki filc zalepljen da ne vlaži noga..i lepe su, udobne, u njih obuješ
neku malo topliju čarapu i extra..ja planiram da ih nosim na tanje vunene čarape
i sumnjam da će mi biti hladno..a i nisam ih planirala za zimu, već kad je voda...

...jao Smokvice, sad si me podsetila na moju svekrvu, tako je ona mlađem sinu
kupovala sve ili bar išla da traži dok se nije oženio...sve ga je mrzelo, i sve je
ona morala da nađe, maltene proba, pa tek onda da ode sa njim da bi i on
probao...pa posle imao problem u braku, frka i muka kad nešto treba da mu se
kupi, jer žena nije htela da radi to što je i mama...:mrgreen:

pa sta cu kad on samo mrljne po tanjiru,iskasapi sve i kaze ovo je zilavo,ovo je masno...
a imam i mladjeg koji je normalan:mrgreen:

...eheheh...ne bi on mrljkao po tanjiru da mora to da pojede, ili da zna da
će ostati gladan...
...eto po drugom detetu vidiš da može i lepo da se jede, pa ne znam šta bi
ti rekla, ja nekako nisam bila popustljiva po tom pitanju, i taj problem sam
rešila još dok su mi deca bila mala...al ja sam nemajka grozna...:manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back