dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veruj mi, moguce je. Nisam ni ja verovala dok nisam uspela. A kad sam jednom uspela, onda sam rekla sebi da sto moze jednom moze uvek i onda hvatam ritam svako jutro. Naravno, da bi uspela da budes brza, moras da se probudis kasno, npr. dvadesetak minuta pre pocetka radnog vremena ako si bez deteta ili pola sata pre pocetka radnog vremena sa detetom jer na dete otpada nekih desetak minuta. U sat vremena, sestro slatka, nekoliko puta sam sashila ponesto sto mi je nedostajalo za kombinaciju zamisljenu za taj dan. Dakle, imala sam visak vremena u sat vremena samo zato sto sam se zainatila da jedan deo tog vremena upotrebim drugacije od zujanja.
Priznajem, i ja se ponekad mlatim naokolo po stanu onako bezveze kad imam visak vremena, ali je to retko.
E pa jeko, sad ću morati da vežbam... ;)
Mada kad bolje razmislim kod mene je problem što kasno krenem... ja sam se utripovala da za minut mogu biti na poslu...:rumenko: (jer ceo život živim u centru i svugde sam stizala za minut(bukvalno)... u srednjoj mi se dešavalo da čujem bus dok perem zube i izletim iz stana i stignem na njega)... a sad živim u (za mene) vukojebini... treba mi 5 minuta kolima do centra... +4 semafora bre... da pošiziš... :evil:

A mama i tata mi žive na minut od posla... tačno mi dođe da od njih idem na posao...:mrgreen: šta mislite?:lol:
Dobro je kad se uvece smisli sta ce se obuci. Ja tako radim. Pa ujutru samo navucem to na sebe. Kad to propustim, onda se ne uklopim u tih 15 min. Da bi se sve uklopilo, mora da se napravi neka logika istovremenih desavanja. Npr. skidanje pidzame se desava u prilasku kupatilu, i onda se metje kafa, onda ide tushiranje dok se kafa sprema sama, sipanje kafe, stavljanje shecera, mlekca i sl. obavlja se u isto vreme kad i oblacenje (nekako ja to sve naizmenicno iako i ne mora...imam utisak da me to kretanje tamo amo zapravo ubrza), pijenje kafe u isto vreme kad i mackanje kremom, namestanje kose, dezodorans i biranje ogrlice, pranje zuba odmah nakon toga i onda karmin na usta i maskara idu nekako za chas, obuvanje i gotovs. Moze da stane i u manje od 15 minuta, ali se onda oznoji.
Meni samo do kuhinje treba 1-2 dok stignem... :rotf::mrgreen::zcepanje:

Kad smo se uselili ja navikla stalno zaborvljam po sobama pa se vraćam, i posle nekog vremena skontam da mi pola dana prođe u pešačenju kućom... ebem ti veliku kuću...:mrgreen: ... a u stanu u ns-u si skoro mogao sve po stanu da dohvatiš rukom ...:mrgreen::lol:
a nema ni cecilije vec neko vreme, gde li je ona:(?

i ja primetih da je nema...;)

E pa jeko, sad ću morati da vežbam... ;)

Meni samo do kuhinje treba 1-2 dok stignem... :rotf::mrgreen::zcepanje:

Kad smo se uselili ja navikla stalno zaborvljam po sobama pa se vraćam, i posle nekog vremena skontam da mi pola dana prođe u pešačenju kućom... ebem ti veliku kuću...:mrgreen: ... a u stanu u ns-u si skoro mogao sve po stanu da dohvatiš rukom ...:mrgreen::lol:

To je, znači, tajna tvoje vitke linije :zper:

Bar dan
Citala sam sta ste pisale, meni ujutru treba pola sata da se spremim (nekad ukljucim i brzinsko tusiranje) ali bez sminkanja, a na sminkanje mi ode jos jedno 5-10 minuta
Prvo sto uradim ujutru je da stavim dzezvu, pre svega, ako sam odvojila sta cu se oblacim, ako ne vrbam po ormanu jedno 10 minuta, zakuvam kafu, obucem se pa pijem kafu i pusim (to je obavezni ritual i ako mi muz popusi poslednju cigaru prethodno vece nacisto poludim)
E tek posle se umivam , perem zube, cesljam, sminkam, parfimisem

Znaci bez moje jutarnje kafe ziva nisam

Mini, kad se poradjas?

Termin mi je 12.01.

Evo malo pre se vratila iz školice, radili o kontrakcijama bla bla-ju kako je to strašno :rumenko: A jel istina da kontrakcije više bole od samog porodjaja?
Sutra idemo u posetu Betaniji...imam utisak da ću se istraumirati...

Nego, pričali ste o jutarnjem spremanju...Ja slično ko Afro negde, ne volim ništa na brzinu, probudiću se makar sat vrem.ranije samo da bih imala taj ritual ispijanja kafe na miru, uz neki jutarnji program po mogućstvu...Nego, vi nijedna ne doručkujete pre kafe?Ja to moram, bilo šta da ubacim u kljun, ne prija mi kafa na prazan želudac.

Termin mi je 12.01.

Evo malo pre se vratila iz školice, radili o kontrakcijama bla bla-ju kako je to strašno :rumenko: A jel istina da kontrakcije više bole od samog porodjaja?
Sutra idemo u posetu Betaniji...imam utisak da ću se istraumirati...

Nego, pričali ste o jutarnjem spremanju...Ja slično ko Afro negde, ne volim ništa na brzinu, probudiću se makar sat vrem.ranije samo da bih imala taj ritual ispijanja kafe na miru, uz neki jutarnji program po mogućstvu...Nego, vi nijedna ne doručkujete pre kafe?Ja to moram, bilo šta da ubacim u kljun, ne prija mi kafa na prazan želudac.

Jao omasi za jedan dan kasnije, pa na moj rodjus :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back