baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
sad će i kod tebe...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oooo 'eebo vas sneg
samo kod mene ne pada
a i ne mora bash

najavili su ledenu kishu za nocas![]()

Kad ono, Mek ne radi
Kad nisam u nesves' pala!baš sam se s*enjala.Pa što je zatvoren Mek u NS jel neko zna??
Injao, pojela sam onaj kolač kao kupastog oblika, al zaobljen vrh, od šlaga skroz unutra i preko čokolada...Baš sladak...Uglavnom ne mogu celog da ga pojedem jer je baš sladak, sinoć nisam imala taj problem
I mafin čokoladni, vanila unutra-savršen savršen savršen!!!Al to sam ponela pa sam danas...Mm bi me ubio da sam i njega sinoć skrkala.Afro samo lepo rasiri jaknu dok se ne osusi (stavi na ravnu povrsinu najbolje), perje je sad slepljeno al ce da se rastrese kad se osusi.

E pa jeko, sad ću morati da vežbam...
Mada kad bolje razmislim kod mene je problem što kasno krenem... ja sam se utripovala da za minut mogu biti na poslu...(jer ceo život živim u centru i svugde sam stizala za minut(bukvalno)... u srednjoj mi se dešavalo da čujem bus dok perem zube i izletim iz stana i stignem na njega)... a sad živim u (za mene) vukojebini... treba mi 5 minuta kolima do centra... +4 semafora bre... da pošiziš...
Meni samo do kuhinje treba 1-2 dok stignem...
Kad smo se uselili ja navikla stalno zaborvljam po sobama pa se vraćam, i posle nekog vremena skontam da mi pola dana prođe u pešačenju kućom... ebem ti veliku kuću...... a u stanu u ns-u si skoro mogao sve po stanu da dohvatiš rukom ...
i ja primetih da je nema...![]()
...eno vratila samje u mašinu i stavila na program za preje...e kad je izvadim smem
li da je stavim preko nečega na TA peć da se suši...valjda se rastrese tako kako si
rekla kad se osuši...živa sam se pojela...nova bre...![]()

nemoj da je stavljas na TA
nego kad je izvadis iz masine( ja moje perem na 30 stepeni uz centrifugu,al onu najslabiju) samo je rastresi onako kao kad rastresas napr.carsave pre nego sto ih razvuces na strik
i onda je okaci na vesalicu i obesi je negde blizu TA peci al ne direktno iznad nje...mozes napr da je obesis na kvaku od terase ili od prozora
i pusti da se prirodno osusi
s vremena na vreme je malo protresi i perje ce se razdvojiti
vodi racuna da uzmes onu siroku vesalicu za kapute i sve ce biti ok![]()

Termin mi je 12.01.![]()
Evo malo pre se vratila iz školice, radili o kontrakcijama bla bla-ju kako je to strašnoA jel istina da kontrakcije više bole od samog porodjaja?
Sutra idemo u posetu Betaniji...imam utisak da ću se istraumirati...
Nego, pričali ste o jutarnjem spremanju...Ja slično ko Afro negde, ne volim ništa na brzinu, probudiću se makar sat vrem.ranije samo da bih imala taj ritual ispijanja kafe na miru, uz neki jutarnji program po mogućstvu...Nego, vi nijedna ne doručkujete pre kafe?Ja to moram, bilo šta da ubacim u kljun, ne prija mi kafa na prazan želudac.

Pa bice malo klizanja po ulicama, sta fali![]()
(stariji da ne izlaze dok ne otopli, il nek nabave dereze
Cao narode![]()
sta su to dereze?da to nije nesto metalno nazubljeno sto se stavlja na cipele da ne klize.ubila bih za to,pokusavam da saznam gde se prodaje vec godinama.treba mi za mamu i tata,kad je led i sneg moraju da izadju na dvoriste da hrane pse,uvek mi je strah da ce da se slome
ne znam gde ima kod nas sad, ali ako vec ides u Bec kupi tamo. Pogledaj po sportskim prodavnicama opremu za planinarenje i alpinizam.e bravo,to bi bio divan poklon.nisam nikad pomislila da je to za alpinizam,mozda ima i kod nas?
..ajde dobro..eno sam je stavila ponovo na pranje za perje...pa kad je izvadim onda
znači tako...staviću je na onu žicu pored peći okačeno na vešalicu tako...jel će to
biti ok....uuuuuuuuhhhhhhhh....ništa me ne pitaj sva sam kao jež...![]()

Ja sve jakne perem u masini na 30 i susim na tea peci.
Slepi se perje, ali kakve veze ima program, slepi se od vode.
Kad se osusi uzmem da prstima razdvojim te loptice koje se stvore od perja i to je to.

...misliš da smem da je stavim preko nečega ne baš direktno na TA...evo je je
oprala ponovo, stavila na program za perje i okačila na vešalicu kako Jeca reče..ali
meni će trebati ona već za dan najdalje dva...a za to vreme se ovako osušiti neće..
...da sam mislila glavom dala bi je na hemijsko pa se ne bi sad ovoliko kidala...perje
mi ne izgleda skroz slepljeno...nego onako...rastresla sam je dobro...![]()
Ma nema veze i da se slepi, ne brini, Posle razdvojis malo.
Ja susim direkt na tea pec, da mi se sto pre osusi.