crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Dobro je kad se uvece smisli sta ce se obuci. Ja tako radim. Pa ujutru samo navucem to na sebe. Kad to propustim, onda se ne uklopim u tih 15 min. Da bi se sve uklopilo, mora da se napravi neka logika istovremenih desavanja. Npr. skidanje pidzame se desava u prilasku kupatilu, i onda se metje kafa, onda ide tushiranje dok se kafa sprema sama, sipanje kafe, stavljanje shecera, mlekca i sl. obavlja se u isto vreme kad i oblacenje (nekako ja to sve naizmenicno iako i ne mora...imam utisak da me to kretanje tamo amo zapravo ubrza), pijenje kafe u isto vreme kad i mackanje kremom, namestanje kose, dezodorans i biranje ogrlice, pranje zuba odmah nakon toga i onda karmin na usta i maskara idu nekako za chas, obuvanje i gotovs. Moze da stane i u manje od 15 minuta, ali se onda oznoji.

) Dok vratim cetkicu, kafa se prohladila, onda se oblacim i pijem kafu. A da zaboravila sam da za to vreme i izgnjavim decka koji spava.Oblacim sta god mi padne pod ruku, ionako nosim uniformu. Obuvam se i krecem.

ali shat cete samnom, pa vasha sam je li?
Da li da se pravim da ovo ne vidim? ... A koliko traje taj sajam?

Ko je video njegovu sliku, zna koja je promena.