dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mrs. Bi :mazi: :zag:

mini_me ja sam obozavala da idem na pijacu:aha:
mislim kad sam zivela na grbavici, pa mi bila na pljuvomet od stana:lol:
mada mi je i tako blizu bila daleko kad jer sam uvek dolazila natovarena ko magarac:evil:
a cimerka mi bash nije bila nadarena za biranje voca i povrca na pijaci, pa mi je tu duznost radosno prepushtala

inache videla sam jednu trudnicu kad sam se shetkala u subotu, sa stomakom pljunut tvoj :lol:

E, i ja volim da idem na pijacu, ali moju, u kraju - i idem sa mamom kad god sam u Beogradu nedeljom.
I onda kupujemo uvek na istim tezgama, i sa jednim se cenkamo stalno jer on traži mami moju ruku za
nećaka :lol: Kako kaže: "Divan dečko, ništa ne radi po ceo dan, samo kocka".
Volim pijacu :heart:

Mrs. Bi :mazi: :zag:

mini_me ja sam obozavala da idem na pijacu:aha:
mislim kad sam zivela na grbavici, pa mi bila na pljuvomet od stana:lol:
mada mi je i tako blizu bila daleko kad jer sam uvek dolazila natovarena ko magarac:evil:
a cimerka mi bash nije bila nadarena za biranje voca i povrca na pijaci, pa mi je tu duznost radosno prepushtala

inache videla sam jednu trudnicu kad sam se shetkala u subotu, sa stomakom pljunut tvoj :lol:

Da, i ja ne znam šta pre da kupim na pijaci, makar nemala pojma šta ću s tim.Danas ajd patlidžan, tikvice, peršun, banane...To mi baš trebalo za ručak danas, osim banana.Al sušene kajsije, pistaći, brusnica, smokva...to mi i nije trebalo al eto, za grickanje :) Inače, otkrila sam da obožavam ove sušene kajsije.

Kako si nam skontala stomake?Mislim, da liče? :lol:

E, i ja volim da idem na pijacu, ali moju, u kraju - i idem sa mamom kad god sam u Beogradu nedeljom.
I onda kupujemo uvek na istim tezgama, i sa jednim se cenkamo stalno jer on traži mami moju ruku za
nećaka :lol: Kako kaže: "Divan dečko, ništa ne radi po ceo dan, samo kocka".
Volim pijacu :heart:
:zcepanje: Prilika koju svaka žena čeka :lol:

E, odoh da se spremim pa da se otrujem u Meku

Bas me nalozhi na ucesce svaki put kad spomenes neki Etno sajam. Moracu da se organizujem sledece godine da se pozabavim malo time.

Pa hajde dodji da nas obidjesh, bit cesh nam draga goscha tamo:heart:
Mi sa kulinarstva smo se prijavile kao i prishle godine pod nazivom "Tim snova":D
Nas 15 sigurno dolazi i naspremale smo svakave djakonije.:ok:
Taj deo ucheshca na sajmu organizuje "Praktika" list za zene i postoje kategorije koje se moraju prijaviti, u okviru moga tima, prijavila sam starinske kolache i tradicionalna peciva i kolache.
Upravo sam zavrshila, kolachi se zovu "Kuger kocke", divan stari kolach, chokoladno vanilasti koji se topi u ustima, poslacu vam i slike kada budem slikala tamo, a u tradicinalna peciva sam prijavila pogachice sa chvarcima kao slano i salchice kao slatko pecivo.Sve je gotovo, sve je uspelo bash kako treba.
Sve sam uspela da odradim danas i stvarno ponekad se pitam odakle mi snage, obavila kupovinu u gradu, napravila sva peciva, sredila 3 mashine vesha sa pranjem i sushenjem, napravila im sarme sutra za ruchak, spremila shta cu da obuchem i evo me malkice da vas ljubnem pa odoh na tushiranje i lalanje da sutra budem naspavana i nasmejana.
Pa malovas davim:rumenko:ali shat cete samnom, pa vasha sam je li?
:cmok2::cmok2::cmok2:Dobru noc vam zelim:heart:

Pa hajde dodji da nas obidjesh, bit cesh nam draga goscha tamo:heart:
Mi sa kulinarstva smo se prijavile kao i prishle godine pod nazivom "Tim snova":D
Nas 15 sigurno dolazi i naspremale smo svakave djakonije.:ok:
Taj deo ucheshca na sajmu organizuje "Praktika" list za zene i postoje kategorije koje se moraju prijaviti, u okviru moga tima, prijavila sam starinske kolache i tradicionalna peciva i kolache.
Upravo sam zavrshila, kolachi se zovu "Kuger kocke", divan stari kolach, chokoladno vanilasti koji se topi u ustima, poslacu vam i slike kada budem slikala tamo, a u tradicinalna peciva sam prijavila pogachice sa chvarcima kao slano i salchice kao slatko pecivo.Sve je gotovo, sve je uspelo bash kako treba.
Sve sam uspela da odradim danas i stvarno ponekad se pitam odakle mi snage, obavila kupovinu u gradu, napravila sva peciva, sredila 3 mashine vesha sa pranjem i sushenjem, napravila im sarme sutra za ruchak, spremila shta cu da obuchem i evo me malkice da vas ljubnem pa odoh na tushiranje i lalanje da sutra budem naspavana i nasmejana.
Pa malovas davim:rumenko:ali shat cete samnom, pa vasha sam je li?
:cmok2::cmok2::cmok2:Dobru noc vam zelim:heart:

...divno Jaco...srećno sutra tamo..:heart::zag:

Ne tusiram se ujutru nego uvece, ali cesto dodam i jutarnje tusiranje uglavnom da bih se brzo razbudila. Nije to uopste komplikovano. Celo spremanje za posao, sa sve tusiranjem, oblacenjem (pod uslovom da je sve ispeglano, sto u mom slucaju cesto nije tako), sminkanjem i pijenjem kafe usput, ne traje duze od petnestak minuta. Svaki minut vise, odlazi ljudima na besmisleno vrtjenje u krug.

Kako?

Kod mene osnovno, znači piš, umivanje, pranje zuba, krema na lice, dezodorans, oblačenje, češljanje, sat, burma, naočare, obuvanje... pa cirka 35 minuta...

I onda ja ne mogu da shvatim kako se neko još i našminka i istušira za manje vremena, mislim nemoguće je...:confused:

Ja jedva chekam da odem sutra, toliko se volimo i lepo druzimo kao da smo sestre, stvarno.
Urednica praktike ne moze da se nachudi da smo se tako lepo slozile i okupile i da to funkcionishe, a mi smo stalno u kontaktu jedni sa drugima, uglavnom ovde na forumu, a i preko telefona, sve znamo jedni o drugima i kad su deca bolesna i kad su nam muzevi bolesni i kad su dobro i shta kuvamo i shta radimo i gde idemo...ponekad imam utisak kao da zivimo zajedno u jednoj veeeelikoj kuci:lol:
Odoh sada , laku noc vam zelim, Afro ako dolazish ima da te izljubim 100 puta, a mozda mi i poshaljesh poruku da je stigao na svet tvoj mali andjeo;):heart::heart::heart:i onda bih te izljubila 100 puta:heart:

Kako?

Kod mene osnovno, znači piš, umivanje, pranje zuba, krema na lice, dezodorans, oblačenje, češljanje, sat, burma, naočare, obuvanje... pa cirka 35 minuta...

I onda ja ne mogu da shvatim kako se neko još i našminka i istušira za manje vremena, mislim nemoguće je...:confused:

pa ti uradish generalku stana za cirka 20min:lol:
shto se ona ne bi sredila za 15 :zplez:

Kako?

:eek: sta bre burma :dontunderstand:
nije valjda da skidas burmu kad spavas ?

i meni treba 15tak minuta za spremanje...a mm je jos brzi...taj bi iz kreveta uskocio direkt u auto...samo da ne gubi vreme od spavanja :lol:

Kako?

Veruj mi, moguce je. Nisam ni ja verovala dok nisam uspela. A kad sam jednom uspela, onda sam rekla sebi da sto moze jednom moze uvek i onda hvatam ritam svako jutro. Naravno, da bi uspela da budes brza, moras da se probudis kasno, npr. dvadesetak minuta pre pocetka radnog vremena ako si bez deteta ili pola sata pre pocetka radnog vremena sa detetom jer na dete otpada nekih desetak minuta. U sat vremena, sestro slatka, nekoliko puta sam sashila ponesto sto mi je nedostajalo za kombinaciju zamisljenu za taj dan. Dakle, imala sam visak vremena u sat vremena samo zato sto sam se zainatila da jedan deo tog vremena upotrebim drugacije od zujanja.
Priznajem, i ja se ponekad mlatim naokolo po stanu onako bezveze kad imam visak vremena, ali je to retko.

Poslednja izmena:
...može to, al' meni je to onda strašna nervoza, kad god moram negde rano
ujutro pa nema veze koliko je to sati, ja ustajem ceo sat ranije, pa spremim
kafu, i vratim se u krevet pa na tenane pola sata pijem kafu, a onu drugu
polovinu se spremam...taman da moram u 5h ali ja tako, drugačije ne umem..
..ustvari bolje je reći, umem al' neću, volim kad ne moram navratnanos sve..

ranije kada sam radila,dorucak mi je bio najvazniji.ne daj boze da bih jela nesto iz pekare.posle par dana sam usla u stos,spremim se na brzaka,sipam muzle u jogurt,pa u solju i napolje.u kolima stavim izmedju nogu,pa na semaforima,po par zalogaja.
a ranije sam pricala jednom tipu kako se sminkam u kolima od kuce do faksa,na sta je on ladno rekao ,pa tako i izgledas::confused:

...može to, al' meni je to onda strašna nervoza, kad god moram negde rano
ujutro pa nema veze koliko je to sati, ja ustajem ceo sat ranije, pa spremim
kafu, i vratim se u krevet pa na tenane pola sata pijem kafu, a onu drugu
polovinu se spremam...taman da moram u 5h ali ja tako, drugačije ne umem..
..ustvari bolje je reći, umem al' neću, volim kad ne moram navratnanos sve..

Meni je to ok kad znam da ce mi biti ok dan, kad sa uzivanjem negde treba da idem.
Ovako kad znam da te tamo ceka pakao i da mi nervoza ne gine,bolje da odspavam malo duze da mogu to sve da izdrzim. Jer ta nervoza ne zavisi od mene i mog raspolozenja. I generalno sam jako malo spavala, u odnosu na normalne uslove- 5 sati najvise, pa mi je tih pola sata znacilo bas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back