dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
završi li se više analiza dotične forumašice i njenog slučaja !? :rtfm: :worth:
Noćas čitala na "Mojoj zemlji", danas ovde na temu koju baš volim i osećam je svojom, ali se u celoj toj priči nikako nisam našla. Valjda nisam dovoljno upućena u ceo slučaj, a tako će i da ostane.
Pozdrav Jaci i Afri što se grle, Majchetu što piše o crtaćima i Ljubinki što joj dosadno na poslu... i goksiju što je uvek pozitivan i torenteu što je najoriginalniji

E juce sam ipak ostala do 5 al sam trazila muziku po netu
A da ti pravo kazem - kuci mi nikad nije dosadno, cak i kad bas nista ne radim
To se jedino desava na poslu
:kiss: i tebi

Ej, dragi moji, ova tema od jutros ponovo liči na sebe.... diiiivno, kafica, lepe sličice, poljupci..... evo i vanilice, da se vratimo korenima. Poslužite se pa da vam pričam, slatiki moji, šta sam ja danas radila i 'di sam bila.

42_vanilice.jpg

Ja sam danas vozila auto kod majstora u Banovce. Neću da reklamiram majstora samo da se pohvalim da sam vozila autoputem (za Novi Sad) i da je to pravo uživanje. Posle Batajnice više nema gužve, doterala sam do stotke. I bilo mi lepo. Još ću da otkrijem kod sebe neke osobine koje nisam ni znala da imam. Možda, kao Čičak, volim brzu vožnju, vetar u kosi (dobro, to malo teže, nemam kabriolet), adrenalin u venama....
I Ijoš da ove nedelje odvezem auto na tehnički, i da ga u petak-subotu registrujem i onda ću biti pravi vozač i više neću morati da vas gnjavim o tome.... :heart:

I goksi bilo je usput mestimično magle. Ne znam gde si ti, ali eto bilo je i na tom potezu od Zemuna do Banovaca.

Ja sam danas vozila auto kod majstora u Banovce. Neću da reklamiram majstora samo da se pohvalim da sam vozila autoputem (za Novi Sad) i da je to pravo uživanje. Posle Batajnice više nema gužve, doterala sam do stotke. I bilo mi lepo. Još ću da otkrijem kod sebe neke osobine koje nisam ni znala da imam. Možda, kao Čičak, volim brzu vožnju, vetar u kosi (dobro, to malo teže, nemam kabriolet), adrenalin u venama....
I Ijoš da ove nedelje odvezem auto na tehnički, i da ga u petak-subotu registrujem i onda ću biti pravi vozač i više neću morati da vas gnjavim o tome.... :heart:

I goksi bilo je usput mestimično magle. Ne znam gde si ti, ali eto bilo je i na tom potezu od Zemuna do Banovaca.

Ako ti se andrenalin dize na stotki na autoputu, ti si bezopasna :mrgreen:
Toliko voze vozaci gsp-a preko mosta, kad im se ne zuri:lol:

....oooo...pa bravo...i posle neka nekog čujem da kaže kako posle 20 godina
ne voženja ne zna da vozi, samo praksa, i sve se vrati, ipak je to nešto što si
ti znala samo nisi bila svesna toga, i trebalo ti je rutine.....:super:

Kako ste?Meni danas baš nešto šmrljav dan :confused:, valjda sam navikla da idemo vikendom pre podne na Venac a danas nismo zbog pogoršanog vremena :sad2: Baš mi fali...Jedva sam oprala kosu i isfenirala koliko me mrzi bilo šta da radim, kad me tako u'vati upucala bih se.Bili kod sveki na ručku, malo se prošetali a u centru zona sumraka, hladno, delimično maglovito, bez puno ljudi...bljak!I još kao da se osećam da me opet hvata prehladica, tj kao ono pre mesec, dva...baš se šmrljavo osećam.Sinoć bili kod prijatelja i tamo sam oko 23h osetila da mi se žešće spava, kao da je tamo počelo da me hvata
Malo kasnije idemo kod prijatelja, nadam se da neće opet, mada je tamo toliko vruće da mi ne bude dobro :roll:

ljudi, da znate kakva je magla:evil:
pochela je da pada josh popodne kad sma krenula kod drugarice na kafu, ali samo tamo oko njenog mesta....
a sad kad se mrak sputio, a magla tek sve zavila...
stigla sam kuci pre pola sata i sve sam ovako vozila :eek:
em rade neshto na tom delu puta, em je maglushtina:roll:
jedva sam chekala da stignem do kuce...

Ćao narode...:bye:
Šta se radi...

Mi danas ceo dan u trku...
Muž me probudio u 9, kaže ustaj krećemo...
U 10 krenuli za BG... magla... srećom razvedri se usput... (inače ja kreten obukla majicu kratkih rukava bez potkošulje i jaknu :mrgreen::rumenko: ) uvek to radim, zimi se golišavim, a leti nabundavam...:roll:
Elem, bili u Ušću, pa u centru, pa opet u Ušću i ništa nisam kupila, ama baš ništa... takav dan mi došao, sve mi je bilo fuj... muž se šokirao... zezao me je ceo dan kako ja imam sve, sve mi je želje ispunio, pa više nemam šta ni da poželim... :lol: kaže uvešće mi restrikcije, jer ne valja nemati želju... ;)
U povratku, svratimo u megu u ns, i ladno nađem BELU linoladu!!! Ljudi o tome sam maštala...:super::super::super: sve sam vriskala od sreće kad sam je videla, i to ostale samo dve teglice...:D - to je moj ulov dana...
Kad smo završili muž navali da odemo da mi uzme telefon, kad ono prc, ne radi radnja... :mrgreen:

Tako sam se ja vratila praznih šaka iz kupovine... i uopšte mi nije žao... bilo mi je skroz opušteno... ;)

Popila kaficu sa drugaricom večeras... sad čekam mašinu da završi i na spavanjac, već sam u pidžami, oči mi se sklapaju...

Ej, dragi moji, ova tema od jutros ponovo liči na sebe.... diiiivno, kafica, lepe sličice, poljupci..... evo i vanilice, da se vratimo korenima. Poslužite se pa da vam pričam, slatiki moji, šta sam ja danas radila i 'di sam bila.

42_vanilice.jpg

..и мени се допада,...али некима се не свиЏа:(

aaa, pusti ti njih, oni su profesionalci.... meni je ovo dosta. Za sada. Videćemo šta će dalje da bude

Само ти вози полако, опуштено,......увек ћеш да стигнеш, где год
кренула!!!

.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back