Jao jeste, tu sam se zeznula. 'Bem ti, ni lagati ne umem kako treba...
Dobro jutro!
Kod mene sunce, a kod vas?![]()
...isto...od jutro sam digla kuću naglavačke...
...sad sela da zapalim jednu, pa da nastavim...
...prava sam Daca od jutros...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao jeste, tu sam se zeznula. 'Bem ti, ni lagati ne umem kako treba...
Dobro jutro!
Kod mene sunce, a kod vas?![]()

...isto...od jutro sam digla kuću naglavačke...
...sad sela da zapalim jednu, pa da nastavim...
...prava sam Daca od jutros...![]()
završi li se više analiza dotične forumašice i njenog slučaja !?![]()
Noćas čitala na "Mojoj zemlji", danas ovde na temu koju baš volim i osećam je svojom, ali se u celoj toj priči nikako nisam našla. Valjda nisam dovoljno upućena u ceo slučaj, a tako će i da ostane.
Pozdrav Jaci i Afri što se grle, Majchetu što piše o crtaćima i Ljubinki što joj dosadno na poslu... i goksiju što je uvek pozitivan i torenteu što je najoriginalniji
i tebi

Ja sam danas vozila auto kod majstora u Banovce. Neću da reklamiram majstora samo da se pohvalim da sam vozila autoputem (za Novi Sad) i da je to pravo uživanje. Posle Batajnice više nema gužve, doterala sam do stotke. I bilo mi lepo. Još ću da otkrijem kod sebe neke osobine koje nisam ni znala da imam. Možda, kao Čičak, volim brzu vožnju, vetar u kosi (dobro, to malo teže, nemam kabriolet), adrenalin u venama....
I Ijoš da ove nedelje odvezem auto na tehnički, i da ga u petak-subotu registrujem i onda ću biti pravi vozač i više neću morati da vas gnjavim o tome....
I goksi bilo je usput mestimično magle. Ne znam gde si ti, ali eto bilo je i na tom potezu od Zemuna do Banovaca.

Ako ti se andrenalin dize na stotki na autoputu, ti si bezopasna
Toliko voze vozaci gsp-a preko mosta, kad im se ne zuri![]()
Ja sam danas vozila auto kod majstora u Banovce. Neću da reklamiram majstora samo da se pohvalim da sam vozila autoputem (za Novi Sad) i da je to pravo uživanje. Posle Batajnice više nema gužve, doterala sam do stotke. I bilo mi lepo. Još ću da otkrijem kod sebe neke osobine koje nisam ni znala da imam. Možda, kao Čičak, volim brzu vožnju, vetar u kosi (dobro, to malo teže, nemam kabriolet), adrenalin u venama....
I Ijoš da ove nedelje odvezem auto na tehnički, i da ga u petak-subotu registrujem i onda ću biti pravi vozač i više neću morati da vas gnjavim o tome....
I goksi bilo je usput mestimično magle. Ne znam gde si ti, ali eto bilo je i na tom potezu od Zemuna do Banovaca.

Baš mi fali...Jedva sam oprala kosu i isfenirala koliko me mrzi bilo šta da radim, kad me tako u'vati upucala bih se.Bili kod sveki na ručku, malo se prošetali a u centru zona sumraka, hladno, delimično maglovito, bez puno ljudi...bljak!I još kao da se osećam da me opet hvata prehladica, tj kao ono pre mesec, dva...baš se šmrljavo osećam.Sinoć bili kod prijatelja i tamo sam oko 23h osetila da mi se žešće spava, kao da je tamo počelo da me hvata 

) uvek to radim, zimi se golišavim, a leti nabundavam...
kaže uvešće mi restrikcije, jer ne valja nemati želju... 

sve sam vriskala od sreće kad sam je videla, i to ostale samo dve teglice...

I ja jedva stigla do stana od magle, još sam pocepala jedno sočivo na bazenu pa mi sve bilo mutno
Sva sreća pa nisam išla kolima, nego peške![]()

joiv, jesi to ti?
mnogo nisi u toku![]()
Ne zezam se svojom trenutnom aktivnoscu, to su ozbiljne stvari...Ej, dragi moji, ova tema od jutros ponovo liči na sebe.... diiiivno, kafica, lepe sličice, poljupci..... evo i vanilice, da se vratimo korenima. Poslužite se pa da vam pričam, slatiki moji, šta sam ja danas radila i 'di sam bila.
![]()

aaa, pusti ti njih, oni su profesionalci.... meni je ovo dosta. Za sada. Videćemo šta će dalje da bude
Rece meni? Pa zar i dalje bre sumnjateNe zezam se svojom trenutnom aktivnoscu, to su ozbiljne stvari...
A sad odoh leci slava mi je, i tek sad zavrsih sve sto sam imala... za danas.