dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je Cicak skroz sumnjiva
:cool:
A odakle putujes u Evropu? :zcepanje:

Ti meni ne delujes ko neko ko voli svoj zivot, nego kao da si u nekoj ljusturi od okruzenja. Obrisacu ovaj komentar, ne brini.

Pa iz ove naše difne nam državice... ja srbiju ne ubacujem u evropu... mi smo afrika otprilike...:mrgreen:

E vidiš u pravu si... u ljušturi... u oklopu...
Ali isto tako ne znaš da sam ja rak u horoskopu... osoba koja obožava svoj oklop... kojoj ništa sem njega ne treba... ;)

I nemoj brisati... što...:D

MA hebote cicak...to sto ti radis je zamena teza
ako ne moze sda verujes, ne mozes
al nemoj relativizovati necije besramno laganje pricom o svom zivotu

a mama i 3 humanitarne organizacije?
a muz otet jer je gurao kola nekom u sred pariza, gde nemas gde da guras kola
a tata advokat - direktor
a pravosudni polaze dan za danom?
a dobija spor u jednom danu na jednom rocistu?

Pa to je francusko sudstvo ne srpsko gde ti za jedan spor trebaju 3 zivota minimum :)

A mama joj ima 3 humanitarne organizacije ??? ahahahhahahah!!!!!!!!

Koje vrane su ovde od forumasica kada su se na to primale ahahhahhahhhaaa

Ta Tijana je kraljica .

MA hebote cicak...to sto ti radis je zamena teza
ako ne moze sda verujes, ne mozes
al nemoj relativizovati necije besramno laganje pricom o svom zivotu

a mama i 3 humanitarne organizacije?
a muz otet jer je gurao kola nekom u sred pariza, gde nemas gde da guras kola
a tata advokat - direktor
a pravosudni polaze dan za danom?
a dobija spor u jednom danu na jednom rocistu?

Ma znam ja da ona nije u Parizu i da je opisivala život koji verovatno ne živi... ali me nervira što čim je neko zadovoljan svojim životom, srećan, ispunjen, odmah se to uzima u razmatranje, po predrasudi "nemoguće je biti baš u svemu uspešan"...
Ne verujem u to...

Ma znam ja da ona nije u Parizu i da je opisivala život koji verovatno ne živi... ali me nervira što čim je neko zadovoljan svojim životom, srećan, ispunjen, odmah se to uzima u razmatranje, po predrasudi "nemoguće je biti baš u svemu uspešan"...
Ne verujem u to...

Ko sto rekoh. Niko ti nista ne uzima u razmatranje ako se ne oseti doza foliranja u onome sto pise. Kad se to oseti u postu, onda se ne komentarisu cinjenice koje iznosis nego raspolozenje koje izbija iz napisanog. Time ti ne mozes lako upravljati jer se raspolozenjem koje prenosis recima ne bavis ti nego neki delovi tvoje svesti kojima ne mozes lako upravljati.

Dobro, ajmo ovako...
Moj muž je bio omiljeni unuk dede po ocu, i deda je dok je bio živ uzeo i prepisao sve na njega... na dete od 15-ak godina...(posle su sve podelili)...
Ja npr. putujem 5-6 puta godišnje... letovanja, zimovanja, evropa, zlatibor...
I evo npr.juče me je muž vodio da izaberem mobilni koji hoću...
Kuvam bar 3 puta nedeljno... spremam svaki dan... radim svaki dan...

I jesam li ja sad frik?
Mislite li da lažem?

Ma ne... mi koji volimo svoje živote... mi smo friki...:roll::mrgreen:

jao chichak, shto se sad pravish tosha:roll:
pa znash na shta su mislili
razlika je shto ti kuvash 3 puta nedeljno (pitice :lol: shala mala )
nemash dvoje sitne dece da ti kmeche dok uchish da za ispit, a pri tom i forumashish, kuvash ruchak od 5 jela(koliko sam povatala) a uz sve to i radish!!!
eeeej :eek:

Ne verujem u to...

Pa to ti je zato sto su zene zavidne do boli..... :D

I onda neke zele u sto boljem svetlu da se predstave...druge onda zavide samo tako....itd..itd..

nemash dvoje sitne dece da ti kmeche dok uchish da za ispit, a pri tom i forumashish, kuvash ruchak od 5 jela(koliko sam povatala) a uz sve to i radish!!!

Ubacila sam i karbonare... :rtfm::mrgreen:

I nemojte da me obeshrabrujete... jednog dana ću i ja tako... ima sve da postizavam... biću superžena... :mafijas:

Pa Cicak nije udata za boxera. Ova jeste.....ako ne zavrsi sve poslove zna se sta sleduje :)

Ne verujem u to...
ko to uzima u razmatranje?ja ni u jednom trenutku nisam uzela npr tvoj zivot u razmatranje...i nije nemoguce biti u svemu uspesan vec je nemoguce biti u svemu savrsen

potpisujem..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back