minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
Jos niste polegali forumasi i forumasice?!![]()
![]()
Sta je novo?![]()
...ništa naručito... upisali smo ti dva-tri neopravdana... i tako...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos niste polegali forumasi i forumasice?!![]()
![]()
Sta je novo?![]()

Cao!![]()
Jeste toplo, ali kod nas se i ne oseti ta realna vrucina jer nema toliko betona. Nocu se ohladi (sad je 17 stepeni u momentu) i nemamo problema sa spavanjem, sve je kako treba, jos da ja naucim da idem u krevet u normalno vreme.![]()
I jezero se valjda dovoljno zagrejalo kad se svi kupaju. Moja deca kazu hladnjikavo ali opet odu da se brckaju. Ja jos nisam proverila kako je.![]()
..ti si to tek sad saznao
..mada to zna da smori, kad neki u grupi caskaju, a ti nisi raspolozen iskace onaj prozorcic stalno,
e to sam jedva pronasla kako da iskljucim![]()

...ništa naručito... upisali smo ti dva-tri neopravdana... i tako...![]()
....

Nemojte........
![]()
Dok traje leto bicu odsutna s vremena na vreme, ali zato posle sve uredno nadoknadim.![]()

..blago vama, ovde ne znaj da li je gore danju ili nocu....ni ne stigne da se malo rashladi, vec svane i przi od ranog jutra...a mi
suncana strana, pakleno nam je u stanu....
..more je vruce, bukvalno kao podgrejano, ne secam se da je tako ikad bilo toplo...
...tek sinoć... okupilo se nas desetak sa nekog starog ugašenog foruma... a i bivši ljudi odavde...
...baš mi je bilo drago da ih vidim i da se kuckamo...![]()
...ček da razmislim...![]()

E, to ja volim!!!![]()

Znas da se zbog neopravdanih isteruje iz skole...nisu me tamo isterali, nemoj sada sa foruma da izletim zbog neredovnosti na casovima!![]()

...ja volim svakako, ali mi sad ovo prija mogu da budem u vodi koliko hocu jer cim
izadjem posle par minuta sam suva....bas je vrelo..rekose nastupa nekih 100 dana
paklene vrucine![]()
...mitologija neka...?... ovoono...![]()
A to sto joj je cvecara bila pored gimnazije - uopste nije imalo veze: razredna me odmuha otkucavala, (uz kaficu) kad kidnem. 
...da, al' je bas zestoko krenulo....

Secas se da je i prosle godine u ovom periodu bilo ovako, pa nas posle pola jula umlati kisetina.![]()
Ja ne volim zimu, pa mi treba leto da ostanem normalna (koliko-toliko) citave godine.![]()

Malena, sto kasnis?!![]()
Mene ceka cerka: imamo zajednicku misiju - kutiju sladoleda!![]()
Pa ako me ne bude, presle smo na jos jednu!![]()

Pu,evo jedne zalutale:-P

Tolčice, slatka mojajuuutrooo..samo u preletu da vas iscmakam pa da odem u pakleni grad
![]()

Đes' gazdO?...jutro... umal da budem prvi...![]()

TajgerPu,evo jedne zalutale:-P