Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nema manijaka, odustao :lol:

pre par godina mojoj koleginici zvoni fiksni u 2-3 noću... podigne ona, niko ne odgovara, ali ipak čuje nešto, nije mogla da provali šta...
spusti ona, šta će... zvoni ponovo i sve isto...
zvoni treći put, ona se opet javi... i sa druge strane se čuje: nemoj da spuštaš još malo, molim te...
ona: dobro, ajde, samo požuri... radim ujutru...:rotf:

pre par godina mojoj koleginici zvoni fiksni u 2-3 noću... podigne ona, niko ne odgovara, ali ipak čuje nešto, nije mogla da provali šta...
spusti ona, šta će... zvoni ponovo i sve isto...
zvoni treći put, ona se opet javi... i sa druge strane se čuje: nemoj da spuštaš još malo, molim te...
ona: dobro, ajde, samo požuri... radim ujutru...:rotf:

...axaxaxxxaxxaxaxaxaxaxxaxxaxaxaxaxaxax....nisi normalan, pomislice komsiluk da sam siznula,
znas kad se naglas smejem...axaxxaxxxxxxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxa....

...cao Modesti dugo te nije bilo :zag:
...ko da spava po ovoj vrucini, a neki su uzeli produzen vikend pa ih
bas briga da idu na spavanje:)

...kako si ti, jel vam stiglo leto konacno?..kod nas przi, i ja se uglavnom brcakm po celi boziji dan:lol:

Cao! :zag:
Jeste toplo, ali kod nas se i ne oseti ta realna vrucina jer nema toliko betona. Nocu se ohladi (sad je 17 stepeni u momentu) i nemamo problema sa spavanjem, sve je kako treba, jos da ja naucim da idem u krevet u normalno vreme. :lol:
I jezero se valjda dovoljno zagrejalo kad se svi kupaju. Moja deca kazu hladnjikavo ali opet odu da se brckaju. Ja jos nisam proverila kako je. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back