Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao! :zag:
Jeste toplo, ali kod nas se i ne oseti ta realna vrucina jer nema toliko betona. Nocu se ohladi (sad je 17 stepeni u momentu) i nemamo problema sa spavanjem, sve je kako treba, jos da ja naucim da idem u krevet u normalno vreme. :lol:
I jezero se valjda dovoljno zagrejalo kad se svi kupaju. Moja deca kazu hladnjikavo ali opet odu da se brckaju. Ja jos nisam proverila kako je. :)

..blago vama, ovde ne znaj da li je gore danju ili nocu....ni ne stigne da se malo rashladi, vec svane i przi od ranog jutra...a mi
suncana strana, pakleno nam je u stanu....
..more je vruce, bukvalno kao podgrejano, ne secam se da je tako ikad bilo toplo...

...ja volim svakako, ali mi sad ovo prija mogu da budem u vodi koliko hocu jer cim
izadjem posle par minuta sam suva....bas je vrelo..rekose nastupa nekih 100 dana
paklene vrucine:eek:

Pa kad je leto - da se zna!!! :zurka: :D

...mitologija neka...?... ovoono...:whistling:

Jok...onda je bilo dovoljno da mama opravda. :lol: A to sto joj je cvecara bila pored gimnazije - uopste nije imalo veze: razredna me odmuha otkucavala, (uz kaficu) kad kidnem. :confused:
I stric mi predavao...kad bolje razmislim, bas nisam imala srece. :aha:

Secas se da je i prosle godine u ovom periodu bilo ovako, pa nas posle pola jula umlati kisetina. :(
Ja ne volim zimu, pa mi treba leto da ostanem normalna (koliko-toliko) citave godine. :lol:

..ja proslog leta nisam bila tu, i ne secam se kako je tad bilo, meni bilo lepo vreme u tom periodu:)
..e i ja biram da mi je vrucina, radje nego zimu i onoliko odece, i sve sto ide uz hladno vreme...ista
stvar kao kod tebe...sve mogu kad sine sunce...mada iskreno ovako jos nije przilo nikada...
...imam bas mnogo pigmenta i uvek sam lako dobijala boju bez da sam se icim mazala, ovog puta
ni mazanje nije pomoglo bas sam bila izgorela grozno...jedva se vratih u normalu, i sto je jos
zanimljivije mazem se svakodnevno, prosto osecam da me przi....

Neka zurkica kerova je bila pa me probudila, pa onda ajd da zalijemo ovo malo zelenila, procvetao suncokret:zskace:

2e2kozb.jpg
[/IMG]

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back