Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
Ma i ova je fina ,no to je jedna od retkih osoba sa kojom ne diskutujem o mojoj omiljenoj materiji ,o ženskim pravima ,osim okolišno![]()
ne treba ništa ni da ti priča....sve znaš...
ajde idem bre više....zaspah...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma i ova je fina ,no to je jedna od retkih osoba sa kojom ne diskutujem o mojoj omiljenoj materiji ,o ženskim pravima ,osim okolišno![]()

ajde idem bre više....zaspah...![]()

E imam jednu drugaricu ,i ona je bila wukf kao talenat ,ako se ne varam,neki lik je zajebavao u busu.I izađe na prvoj stanici .Ova ne budi lenja izađe na drugoj, prošeta naseljem gde ovaj živi ,snimi ga s ortacima gde cirka pivo i odvali ga od batina.![]()

Imala ja komsinicu...nevidjena muskaraca karatista prvog reda...i konacno nadje decka! Upicani se i bili na nekoj veceri, kad krenuli kuci nalete na neke tipove koji poceli da cackaju decka..i kaze ona posle - cekam sam da se odbrani, ali vidim nista od toga...bacim stikle i raspalim po njima. Samo sto posle nije vise znala ko je musko a ko zensko u vezi.![]()

Zar jos uvek "prava" muce muskarce?![]()
![]()

Laku noc.
![]()
I ja se zavitlavam sa tim - ko to dodjavola izdaje bilo kakva prava?! Kao ono nesto - odes na trafici, ili na neki salter i izdaju ti pravo da obuces kratku suknju ili da budes pilot, ili da registrujes partiju na svoje ime, ili....Ma ja se to zavtilavam ,na račun priča o ženskim pravima ,kad neka ženska počne da me davi ,inače mi je svejedno .Ako ne možeš da ih pobediš pridruži im se.![]()

I ja se zavitlavam sa tim - ko to dodjavola izdaje bilo kakva prava?! Kao ono nesto - odes na trafici i izdaju ti pravo da obuces kratku suknju ili da budes pilot, ili da registrujes partiju na svoje ime, ili....
Pametna zena uzme sve sto joj treba, nema koga da pita za bilo sta.
p.s. slobodno se pridruzi.![]()

sine ovo uopšte nije smešno ,kakve manipulacije.E što sam pročitao jednu dobru priču ,piše neka ženska,njena keva kaže starom ,potrebne su nove roletne.A ovaj , jok ,i ove stare su dobre.Ova ćuti.Prođe nedelju dana ,ova opet kaže ,ma potrebne su nove roletne.I ovaj opet .ne trebaju.Prođe mesec dana i lik meditira na fotelji i posmatra roletne i kaže ,ove roletne su baš dotrajala.A ova -stvarno ?![]()
![]()

E što sam pročitao jednu dobru priču ,piše neka ženska,njena keva kaže starom ,potrebne su nove roletne.A ovaj , jok ,i ove stare su dobre.Ova ćuti.Prođe nedelju dana ,ova opet kaže ,ma potrebne su nove roletne.I ovaj opet .ne trebaju.Prođe mesec dana i lik meditira na fotelji i posmatra roletne i kaže ,ove roletne su baš dotrajala.A ova -stvarno ?![]()
![]()

Je l' vidiš šta ti je sugestija... pa makar proradila tek za mesec dana
Inače: dobro veče![]()
Ma jeste smesno....dugo vam treba da nas stignete!E što sam pročitao jednu dobru priču ,piše neka ženska,njena keva kaže starom ,potrebne su nove roletne.A ovaj , jok ,i ove stare su dobre.Ova ćuti.Prođe nedelju dana ,ova opet kaže ,ma potrebne su nove roletne.I ovaj opet .ne trebaju.Prođe mesec dana i lik meditira na fotelji i posmatra roletne i kaže ,ove roletne su baš dotrajala.A ova -stvarno ?![]()
![]()

Cao Cecili!Je l' vidiš šta ti je sugestija... pa makar proradila tek za mesec dana

Je l' vidiš šta ti je sugestija... pa makar proradila tek za mesec dana

....tiha voda breg roni
...tako sam uglavnom sve nekad resavala..ponavljajuci i ponavljajuci....palilo je posle 1000x...
...dobro vece Ceki![]()

Modesti moja magnolija je ove boje, ali već je precvetala
![]()

Moram da priznam da se divim zenama koje bilo sta mogu tako okolo naokolo pa u celofanu i gomili masnica da prezentuju ... i onda cekajuuuuu ... pa cekajuuuuu .... dok im se ne ostvari zelja .....
kod mene je SAD i ODMAH ............. posle mi ne treba ,ali uopsteeee ... izgubi svaku draz i zelju za tim
taman bi ga jos gadjala u glavu sa tom istom roletnom
Da ne pricam o mnogo vaznijim i sofistisiranijim temama meni bitnim ........... NE CEKAM ni minut vise nego sto ja smatram da je potrebno
....a moj se muz i ne buni, jer se i ja ne petljam u stvari koje su njemu prece. Jeste da sam natovarila sebi i previse, ali to mi lakse nego da cekam i nerviram se. I po pravilu na kraju bude - zeno, ovo si super odradila. More...

Niste lake (za muskarce) i vi takve...