Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e jeste blesave...:rotf:
mogu da zamislim scenu svih vas na tribinama....:rotf:

elem,svetsko je početkom oktobra,ali su pripreme oko svega toga već u toku i celo leto ću biti angažovana oko priprema sportista i priprema organizacije pošto je NS domaćin....radi se o karateu...
aj sam sudija...i to od sledećeg meseca vrhovni sudija našeg saveza,tako da veliki deo posla i zbog jezika pada na mene i mog sensei-a...doalze nam predsedavajući iz Brazila i Rumunije na poslednje kontrole pred sve to,jer se očekuje preko 2500 takmičara...

a u septembru ne mogu na more zbog posla...mislim,eto baš je lepo raditi u prosveti ,jelte...moš na odmor kad ti narede a ne kad ti oćeš...:dash:

Opa ,kakve krupne zverke bitišu među nama.:per:

veslanje ... jedrilica :zaljubljena: ...... moja slaba tacka
jel jun hladan za jezero Modesti?

da vicem ?? pa ja se najvise cujem i u Areni ... nasi su nasi i uvek treba navijati
sve reci koristim , ne brini , tu nisam ni malo fina :rumenko:

E, zadnjih godina se nema pravila...ponekad je ok i u maju, pa onda udare hladne kise, pa smrznes i krajem juna, nema kupanja...Ili bude ok od juna, pa u avgustu nam naleti hladni talas, tek da nas podseti da smo okruzeni planinama i da smo na nadmorskoj visini od 700 metara. I tako...

Znaci racunam na tebe za navijanje. :lol:

E, zadnjih godina se nema pravila...ponekad je ok i u maju, pa onda udare hladne kise, pa smrznes i krajem juna, nema kupanja...Ili bude ok od juna, pa u avgustu nam naleti hladni talas, tek da nas podseti da smo okruzeni planinama i da smo na nadmorskoj visini od 700 metara. I tako...

uf,baš mi se sviđa taj tvoj krajolik...:zaljubljena:

dušu dalo za odmor i opuštanje...

Znaci racunam na tebe za navijanje. :lol:

racunaj na navijanje ( citaj --urlanje ) i na jos pitanja u vezi jezera

ako budem morala da se otimam za batake sa evom,pobedicu je masom:lol:
Ili visinom! :lol:
uf,baš mi se sviđa taj tvoj krajolik...:zaljubljena:
dušu dalo za odmor i opuštanje...

Da znas da je fenomenalno za opustanje...pogotovu ovaj period. Sve zeleno, mirno...uzivancija.
Imala sam za praznike neke engleze. Sto puta su pitali da li je uvek ovako mirno, sve misle razbezao se narod negde zato nema buke. :lol:
Ili pitaju - da li uvek pevaju pticice i nocu? :lol:
Danas se javili da dolaze i u maju, zaljubili se u prirodu, mir i tisinu. Ali ni to ne voli svako. Poznajem mnoge koji traze bucna, frekventna mesta za odmor.

Ili visinom! :lol:

Da znas da je fenomenalno za opustanje...pogotovu ovaj period. Sve zeleno, mirno...uzivancija.
Imala sam za praznike neke engleze. Sto puta su pitali da li je uvek ovako mirno, sve misle razbezao se narod negde zato nema buke. :lol:
Ili pitaju - da li uvek pevaju pticice i nocu? :lol:
Danas se javili da dolaze i u maju, zaljubili se u prirodu, mir i tisinu. Ali ni to ne voli svako. Poznajem mnoge koji traze bucna, frekventna mesta za odmor.

Mi se ubili tražeći mesto na moru da bude baš to,mirno bez gomile ljudi... umalo da rezervišemo isto od prošle godine ,jer nismo više raspoloženi za buku i galamu,srećom još uvek ima takvih mesta. :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back