Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
onda ce modesti da vice,sudija je muskoooooooooooo
jao smoki,ti obavezno moraš da me obilaziš...znaš li ti bre ženo kakvih sve bicepsa ima tamo međ sudijama....

pitaj Evu,sve će ti biti jasno....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onda ce modesti da vice,sudija je muskoooooooooooo

e jeste blesave...![]()
mogu da zamislim scenu svih vas na tribinama....
elem,svetsko je početkom oktobra,ali su pripreme oko svega toga već u toku i celo leto ću biti angažovana oko priprema sportista i priprema organizacije pošto je NS domaćin....radi se o karateu...
aj sam sudija...i to od sledećeg meseca vrhovni sudija našeg saveza,tako da veliki deo posla i zbog jezika pada na mene i mog sensei-a...doalze nam predsedavajući iz Brazila i Rumunije na poslednje kontrole pred sve to,jer se očekuje preko 2500 takmičara...
a u septembru ne mogu na more zbog posla...mislim,eto baš je lepo raditi u prosveti ,jelte...moš na odmor kad ti narede a ne kad ti oćeš...![]()

Opa ,kakve krupne zverke bitišu među nama.![]()

dobićeš podrobne informacije u dogledno vreme na pp...
inače vreme održavanja je od 10.-14 oktobra...

jao smoki,ti obavezno moraš da me obilaziš...znaš li ti bre ženo kakvih sve bicepsa ima tamo međ sudijama....
pitaj Evu,sve će ti biti jasno....![]()

trudimo se---trudimo se...![]()
ako budem morala da se otimam za batake sa evom,pobedicu je masomjao smoki,ti obavezno moraš da me obilaziš...znaš li ti bre ženo kakvih sve bicepsa ima tamo međ sudijama....

Koja asocijacija, JKF?
ako budem morala da se otimam za batake sa evom,pobedicu je masom![]()

veslanje ... jedrilica...... moja slaba tacka
jel jun hladan za jezero Modesti?
da vicem ?? pa ja se najvise cujem i u Areni ... nasi su nasi i uvek treba navijati
sve reci koristim , ne brini , tu nisam ni malo fina![]()

meni mozes i one porazene,ja cu da ih materinski utesimbez vas dve ja ne želim da uđem u salu...
a posle ćemo već sve podeliti...ima dosta za sve...![]()
E, zadnjih godina se nema pravila...ponekad je ok i u maju, pa onda udare hladne kise, pa smrznes i krajem juna, nema kupanja...Ili bude ok od juna, pa u avgustu nam naleti hladni talas, tek da nas podseti da smo okruzeni planinama i da smo na nadmorskoj visini od 700 metara. I tako...

ako budem morala da se otimam za batake sa evom,pobedicu je masom![]()
kakve su ovo separacije ?
meni mozes i one porazene,ja cu da ih materinski utesim

kakve su ovo separacije ?
![]()

E, zadnjih godina se nema pravila...ponekad je ok i u maju, pa onda udare hladne kise, pa smrznes i krajem juna, nema kupanja...Ili bude ok od juna, pa u avgustu nam naleti hladni talas, tek da nas podseti da smo okruzeni planinama i da smo na nadmorskoj visini od 700 metara. I tako...
Znaci racunam na tebe za navijanje.![]()
Ili visinom!ako budem morala da se otimam za batake sa evom,pobedicu je masom![]()

uf,baš mi se sviđa taj tvoj krajolik...
dušu dalo za odmor i opuštanje...

Opa ,ribo !
Videh par tvojih fotki ,ako me neko napdne zovem u pomoć .Takve su najopakije ,masivne a brze,kad se zaleti oduva te .![]()

Brani samo zene, a bije iskljucivo muskarce!!!![]()
![]()
![]()

Ili visinom!
Da znas da je fenomenalno za opustanje...pogotovu ovaj period. Sve zeleno, mirno...uzivancija.
Imala sam za praznike neke engleze. Sto puta su pitali da li je uvek ovako mirno, sve misle razbezao se narod negde zato nema buke.
Ili pitaju - da li uvek pevaju pticice i nocu?![]()
Danas se javili da dolaze i u maju, zaljubili se u prirodu, mir i tisinu. Ali ni to ne voli svako. Poznajem mnoge koji traze bucna, frekventna mesta za odmor.

E imam jednu drugaricu ,i ona je bila wukf kao talenat ,ako se ne varam,neki lik je zajebavao u busu.I izađe na prvoj stanici .Ova ne budi lenja izađe na drugoj, prošeta naseljem gde ovaj živi ,snimi ga s ortacima gde cirka pivo i odvali ga od batina.![]()
a u stvari smo mnogo fina i nežna bića....ako nas ne čačnu...
a u stvari smo mnogo fina i nežna bića....ako nas ne čačnu...
![]()