Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro ...
smilie_wet_052.gif

Kod nas se konačno malo razvedrilo, mada nije nešto toplo...

ja samo da vam mahnem,sad sam usla u kucu,dan je prekrasan,skuvala sam se(najzad)
i ovog trenutka je pocela kisica:)
bila sam kod dr za ledja,dobila sam ultrazvuk i struju i vezbe u bolnici,al mogu da mi zakazu tek u junu mesecu,ali sam otkrila da u bolnici rade i privatno i to za duplo manje para nego privatne ordinacije.krenucu na sve to tek 7 maja,jer dolaze sad praznici,pa ne treba da pravim pauzu,a vazno je da se krene od ponedeljka.
optimisticna sam:)

E, ja samo zapamtila da je Nemanja, nisam znala da je iz Nisa. Vrlo je spontan na sceni i to mi se mnogo svidja.

..jeste gle ti mene, sta mi bi da napisem Nebojsa....nema veze...jeste iz Nisa je on,
gledala sam emisiju o njemu pre jedno godinu dana, tad mu je majka bila ziva i pricala je
koliko se i kako cela porodica odricala zbog njegove karijere, divna prica je bila...a uz
to vrlo tragicna prica o celoj porodici...majka je na zalost preminula u medjuvremenu..:(

..kakav naboj energije u njegovom sviranju, meni krenu suze svaki put kad ga gledam...

..da bas ludo, vise niko nikog ne moze da "trpi"..svi imaju nesto prece od svojih najblizih...
..ili to samo tako izgleda, jer su u zadnje vreme svi namrsteni, pa ili cute ili se svadjaju..

...kad vidim neki lep primer prosto se iznenadim....

..jeste Ivo to samo moze da nas napuni pozitivom, i pokaze da nisu svi "otisli dodjavola"....

imam posla sad, pa ne mogu detaljisati :lol:
ali stvarno mi je preko glave spodoba koje dolaze ovde i žene nazivaju kurrvama ili glupačama
ebote, je l mi idemo na muškarce i kenjjamo kako su muškarci stoke i debili:evil:

odo da radim i ozbiljno da porazmislim o godišnjem odmoru od foruma

Gledaj majče zmajče .Pdf.Muškarci ne postoji ,to je on kuobajgi forum ,reda radi.Tamo dođe poneko jednom u mesec dana i kaže nešto što uopšteno nema veze sa ženama.(Poaslednja aktuelna tema je bila -koju vrstu Guarane pijete)
Takvim strahotnim imenima vas zapravo najviše nazivaju...iza vaših leđa ,mušakrci koji su najčešći na Ženama,mogo bih ti naborajti po imenu po azbuci ili abecedi ,ako želiš,ali neću da budem drukara :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back