Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
što sam grlila palme ove godine,grlila sam...nema više...:sad2:
poslovne obaveze i sportske...mada kad bolje razmislim,moram da žrtvujem more zarad jednog većeg cilja....svetskog prvenstva ....i pravo da vam kažem,više mi nije žao...:aha:
Dolazim da vicem - sudija nije muskooooooooooooo!!!!!!! :rotf:
Svetsko prvenstvo je super. Jos da se odrzava negde na moru. :aha:
Ako bi mogla da joj sredis nekako.... :lol:

Moze i na jezeru ............ ne marimo mi ..... voda je voda

:lol:

560619_288932934514089_126894987384552_665045_1255322022_n.jpg

e jeste blesave...:rotf:
mogu da zamislim scenu svih vas na tribinama....:rotf:

elem,svetsko je početkom oktobra,ali su pripreme oko svega toga već u toku i celo leto ću biti angažovana oko priprema sportista i priprema organizacije pošto je NS domaćin....radi se o karateu...
aj sam sudija...i to od sledećeg meseca vrhovni sudija našeg saveza,tako da veliki deo posla i zbog jezika pada na mene i mog sensei-a...doalze nam predsedavajući iz Brazila i Rumunije na poslednje kontrole pred sve to,jer se očekuje preko 2500 takmičara...

a u septembru ne mogu na more zbog posla...mislim,eto baš je lepo raditi u prosveti ,jelte...moš na odmor kad ti narede a ne kad ti oćeš...:dash:

talenat ipak je to nešto posebno,mislim da ćeš prežaliti more ove godine,to iskustvo je vredno toga,a i vrhovni sudija baš dobro zvuči:aha: a sledeće će ti onda biti još milije. :zag:
Ja se nekad davno ložila da treniram karate,al me svi ismejali :rumenko:,kažu verovatno bih samu sebe prijavila da nekog udarim,preveliki sam "talenat",tako da sam odustala ,i propade mi karijera.:zcepanje:

e jeste blesave...:rotf:
mogu da zamislim scenu svih vas na tribinama....:rotf:

elem,svetsko je početkom oktobra,ali su pripreme oko svega toga već u toku i celo leto ću biti angažovana oko priprema sportista i priprema organizacije pošto je NS domaćin....radi se o karateu...
aj sam sudija...i to od sledećeg meseca vrhovni sudija našeg saveza,tako da veliki deo posla i zbog jezika pada na mene i mog sensei-a...doalze nam predsedavajući iz Brazila i Rumunije na poslednje kontrole pred sve to,jer se očekuje preko 2500 takmičara...

a u septembru ne mogu na more zbog posla...mislim,eto baš je lepo raditi u prosveti ,jelte...moš na odmor kad ti narede a ne kad ti oćeš...:dash:
onda ce modesti da vice,sudija je muskoooooooooooo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back