- Poruka
- 60.291
puko sajt hidrometeorološkog :/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
puko sajt hidrometeorološkog :/
uglavnom poslednji put kad sam gledao juče il prekjuče najavljivali su ovakvo vreme za narednih 5 dana

što si smorena![]()
gde je smorena .... kad god vidim njen avatar , ja se sklanjam spontano ... vrca zena od snage i talenta
znači,oću da grane sunce da me prođe ova pospanost i da mogu da izađem u dvorište koje je od ove kišurine postalo džungla,da sredim moje brdašce puno zelenila ,da sedim na terasi i pijuckam kaficu i da uživam bre više...
smorih se u kući...fuj
.......... al imam terasu sa cvecem otresenim od vetra i kise Ocu i ja ........... al nemam dvoriste.......... al imam terasu sa cvecem otresenim od vetra i kise
![]()

Kad smo kod pospanosti, probudila sam se veceras u pola 7 (dremnula malo) ubedjena da je pola 7 ujutro
Jedva me je kuma ubedila da danas nije sutra.
Kad smo kod pospanosti, probudila sam se veceras u pola 7 (dremnula malo) ubedjena da je pola 7 ujutro
Jedva me je kuma ubedila da danas nije sutra.
Sreca da ne moram rano da ustajem, a i kad ustanem ne usudjujem se da nadoknadim popodnevnim spavanjem. Bioritam mi poblesavi. eto...el kažem ja da ovo vreme ubija u pojam...

Nije strasno .... mozes tu jos da legnes u neko korektno vreme ... 2 , 3![]()

Imas pravo skroz...
Kad se i meni udzungla dvoriste od ove kise, okozicu se posle kad treba da sredim sve odjednom.
Gledam kod deda komsije izasli pupoljci magnolije i mislim da ce skapati od kise, ni jednom se nisu otvorili skroz.

blagosigavama kad već razmišljate o moru....![]()

jaoooooooo i kod moje sveki počela magnolija da cveta....
kako je lepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....![]()