- Poruka
- 21.131
ja sad cekam da zavrsi druga masina za danas
tako mi i treba kad sam kasno pocela
bas brzo prodje ovaj bikend u opustanju
tako mi i treba kad sam kasno pocela
bas brzo prodje ovaj bikend u opustanju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

opekla si se?...nisam Smoki, ona jos radi, a ja sam spavala kod mladje cere, i dosla malopre kuci...
...sad citam kako se koristi ovaj Saljicev melem za opekotine "sredih" saku danas![]()
sad ce da je ubiju![]()

Zenooooo![]()

Nece Dive vode je kod njih na par dana da je lece antibioticima, koliko su videli ima rane oko anusa, i gnoj, kao da je neko izujedao, i zato ne moze na zadnje nogice
pticarka da je vis kaka je stence..
a naidje komsinica dok su bili tu, i kaze da je videla pre neki dan da je tip iz auta izbacio kuce tu ispred moje kuce
i ona mukica se sakrila tu preko puta u sumicu i eto od juce je skvicalo, jadno dok ja jutros nisam otisla da vidim sta i gde...
rebra joj se vide, drhti cvili prestrasena, koliko je vode muka popila, ja joj skuvala sargarepice i pirinca malo, polizala
elem, odatle ako se oporavi mogu da je vrate gde su je nasli ako smo zainteresovani
ako ne ide u Ovcu..pa posto je stene
lako ce se udomiti
ako se oporavi![]()

Mooolim![]()
sad me podsecas na moje koleginice, koje prosto obozavaju to....eee, zeeeeno, da ti kazem...![]()
a mene to smesno...al vec sam se navikla![]()

Jel te opalilo![]()

nije....pazila sam...
ma di mi je eva da joj kažem koga sam joj vidla žgolišavoooooog....![]()

bila na bazenu popodne....![]()
Tako moja strina
posle burnog prepodneva, mirno i opusteno popodne na vodi
prava sam Amazonka![]()

hasaaaaaan seckati.....

opekla si se?
....daaaa...na paru iz pekaca u kom se peklo meso i krompir za rucak....ne pitaj
evo mi samo pulsiraju prsti....namazah ovaj Saljicev melem, kazu kao bol prolazi
za maximum 4h...i nema plihova....ja danas mazala kaladont i mogu ti reci da me
on spasao inace sam mislila onesvesticu se od bola.....a mogu da trpim nisam
neka bas osetljiva previse...