Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad ce da je ubiju :rida:

Nece Dive vode je kod njih na par dana da je lece antibioticima, koliko su videli ima rane oko anusa, i gnoj, kao da je neko izujedao, i zato ne moze na zadnje nogice:sad2:
pticarka da je vis kaka je stence..
a naidje komsinica dok su bili tu, i kaze da je videla pre neki dan da je tip iz auta izbacio kuce tu ispred moje kuce:sad2:
i ona mukica se sakrila tu preko puta u sumicu i eto od juce je skvicalo, jadno dok ja jutros nisam otisla da vidim sta i gde...
rebra joj se vide, drhti cvili prestrasena, koliko je vode muka popila, ja joj skuvala sargarepice i pirinca malo, polizala
elem, odatle ako se oporavi mogu da je vrate gde su je nasli ako smo zainteresovani
ako ne ide u Ovcu..pa posto je stene

lako ce se udomiti
ako se oporavi:sad2::heart:

Nece Dive vode je kod njih na par dana da je lece antibioticima, koliko su videli ima rane oko anusa, i gnoj, kao da je neko izujedao, i zato ne moze na zadnje nogice:sad2:
pticarka da je vis kaka je stence..
a naidje komsinica dok su bili tu, i kaze da je videla pre neki dan da je tip iz auta izbacio kuce tu ispred moje kuce:sad2:
i ona mukica se sakrila tu preko puta u sumicu i eto od juce je skvicalo, jadno dok ja jutros nisam otisla da vidim sta i gde...
rebra joj se vide, drhti cvili prestrasena, koliko je vode muka popila, ja joj skuvala sargarepice i pirinca malo, polizala
elem, odatle ako se oporavi mogu da je vrate gde su je nasli ako smo zainteresovani
ako ne ide u Ovcu..pa posto je stene

lako ce se udomiti
ako se oporavi:sad2::heart:

Uf...pa kako moze neko da izbaci stene iz auta...kreten :evil:
valjda ce se oporaviti

....daaaa...na paru iz pekaca u kom se peklo meso i krompir za rucak....ne pitaj
evo mi samo pulsiraju prsti....namazah ovaj Saljicev melem, kazu kao bol prolazi
za maximum 4h...i nema plihova....ja danas mazala kaladont i mogu ti reci da me
on spasao inace sam mislila onesvesticu se od bola.....a mogu da trpim nisam
neka bas osetljiva previse...

....daaaa...na paru iz pekaca u kom se peklo meso i krompir za rucak....ne pitaj
evo mi samo pulsiraju prsti....namazah ovaj Saljicev melem, kazu kao bol prolazi
za maximum 4h...i nema plihova....ja danas mazala kaladont i mogu ti reci da me
on spasao inace sam mislila onesvesticu se od bola.....a mogu da trpim nisam
neka bas osetljiva previse...

samo mazi Saljica..bice to dobro
i gledaj da ne kvasis mnogo ruku, prste sta si vec ispekla:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back