Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...uh sve znam, ova moja ga nosa i u kupatilo..pa se posvadjamo oko toga, sve ne moze nesto da ceka...i posle ako mu sta bude
ona ce prva da kaze da ne zna otkud to...maaa samo dok dohvatim neku motku...axaxaxax...
..nadam se da ce biti sve ok, trebala bi da ga skeniram nisam odavno...mozda je negde nesto zapatila, ona gleda tv i na kompu...lupam,
ali nisam pametna sta bi moglo biti jer sem fb i ovde ja ne idem nikud, sve me smara..jedino sto procitam poneki clanak iz novina...

Ja odem na plazu samo ako imam dobro drustvo za blebetanje, a to obicno bude sa sestrama kad su ovde. I retko imam boju, taman da me ne mesaju sa turistima. :lol:

...ja uvek nadjem drustvo za brbljanje ako mi se brblja:lol:..mada mi u principu ne treba, najvise citam leti, na plazi, volim da se suncam, ustvari obozavam i onda se fino namestim
i uzivancija...retko propustam dan da ne odem na plazu...meni ovde cesto mestani zameraju sto idem, jer nisam turista, kao da samo oni treba da uzivaju u ovim lepotama...mada
opet kako su sad sve skoro plaze uredjene tako da se mora uzeti lezaljka i ono cudo od suncobrana, ne znam gde cu ovog leta naci mesto za svoje uzivanje...

Jutro :kafa:

edit_preview.php

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back