Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace je oskudica dece :hahaha1: ni ja nisam pito nikada...cije je, valjda je moje:)
De ste zeMske:gace::cvet::cmok:
I moj muz kaze - sva su deca nasa!!! :hahaha:
Evo nas...a gde si ti, sta je novo? :zag:
pošto ja ne mogu više da rađam,iz medicinskih razloga,lepo sam dozvolila mužu da pravi sebi još po koje ako želi...el da da sam ja fina i dobra žena?????:flert:
Ma savrsena...cuj "da pravi sebi"...sigurno je odleteo odmah da pravi kad si mu tako rekla.... :roll:
:rotf:

Dobro vece! :)
Al si ti optimista po pitanju Sulejmana. :lol: Cekaj, tek je pocelo....

Ma bilo je nekakva tema na pdf.Politike, žalili su se što idealizuju Sulejmana.(Kakava glupost Turci idealizuju svog najvećeg vladara, šašavo zar ne? :mrgreen: ) Realno gledano, kako vidim na netu lik je govorio 4 jezika, vladao 46 godina a seo na presto sa 26, što znači da je umro sa 72.Tako da, ako je živeo 72 godine i to 46 godina kao vladar, što je prava retkost za ono doba,mislim da se talenat može ponadati još mnogim epizodama , koje obuhvataju ceo Suljin život.:)
A budući da su ti Azijati bili i sada jesu poligamni,dok se ne obradi njegov odnos sa svakom od njegovih 500 žena, ihahaj ,rahatluku ,nikad kraja...

Ma bilo je nekakva tema na pdf.Politike, žalili su se što idealizuju Sulejmana.(Kakava glupost Turci idealizuju svog najvećeg vladara, šašavo zar ne? :mrgreen: ) Realno gledano, kako vidim na netu lik je govorio 4 jezika, vladao 46 godina a seo na presto sa 26, što znači da je umro sa 72.Tako da, ako je živeo 72 godine i to 46 godina kao vladar, što je prava retkost za ono doba,mislim da se talenat može ponadati još mnogim epizodama , koje obuhvataju ceo Suljin život.:)
A budući da su ti Azijati bili i sada jesu poligamni,dok se ne obradi njegov odnos sa svakom od njegovih 500 žena, ihahaj ,rahatluku ,nikad kraja...

Pogledam i ja seriju, kad ne zaboravim termin. Privuklo mi paznju upravo ovo sto si napisao o njemu. Svi istorijski podaci za vreme njegove vladavine su vrlo interesantni. U seriji se pominju udarni dogadjaji, ali primat je dat, kao i u svakoj sapunici tracevima i igrama na dvoru. Kojih ima i na danasnjim dvorovima sa manje zena, a kako je tek onda bilo sa haremima vidi se u seriji. :lol:
Moze da se "skine kapa" produkciji, kostimografija je facinantna, scenografija takodje.
A kome smeta kako neko kroz seriju vidi istoriju (bilo ciju) - ne mora da gleda....pa na mojoj kablovskoj ima 150 kanala.....

Pogledam i ja seriju, kad ne zaboravim termin. Privuklo mi paznju upravo ovo sto si napisao o njemu. Svi istorijski podaci za vreme njegove vladavine su vrlo interesantni. U seriji se pominju udarni dogadjaji, ali primat je dat, kao i u svakoj sapunici tracevima i igrama na dvoru. Kojih ima i na danasnjim dvorovima sa manje zena, a kako je tek onda bilo sa haremima vidi se u seriji. :lol:
Moze da se "skine kapa" produkciji, kostimografija je facinantna, scenografija takodje.
A kome smeta kako neko kroz seriju vidi istoriju (bilo ciju) - ne mora da gleda....pa na mojoj kablovskoj ima 150 kanala.....

Serija je dobra jer je high budget (upravo se neka ženska šeta sa nožem u ruci, kroz neke hodnike ).Dobra scenografija,kostimografija,ništa lošije od svojevremeno kultnog Marka Pola ,kojeg su čekali jednom nedeljno,dok ovde imaju svaki dan :D
NEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:eek: U majjku joj ,ubi onu drugu žensku sa rečima ,nećeš ti više zezati moju sultaniju.:lol:
Što me podseti na seriju Harem,seriju nisma gledao. al sam čitao knjigu po kojoj je rpavljena, iz te knjige sam saznao da žene stavlju tucano staklo u kafu ,onom koga ne vole.
flirt4.gif
Eto, čovek svašta nešta nauči čitajući beletristiku.

..e ja te Turke ne mogu da gledam, ustvari najteze mi je da ih slusam kako se dave kad pricaju,
jezik im je ocajan...i zbog toga ni jednu njihovu seriju nisam gledala, niti cu...
..a priznajem gledala sam svasta, pusta dosada, jos kad nije bilo kompa...sad jeko retko pogledam
po nesto na tv-u....

..e ja te Turke ne mogu da gledam, ustvari najteze mi je da ih slusam kako se dave kad pricaju,
jezik im je ocajan...i zbog toga ni jednu njihovu seriju nisam gledala, niti cu...
..a priznajem gledala sam svasta, pusta dosada, jos kad nije bilo kompa...sad jeko retko pogledam
po nesto na tv-u....

Serije su postale loše jer su gotovo sve studijske.Oslanjaju se na nekog poznatijeg glumca i sve se odvija u nekom studiju.Serija koja nema vanjskih scena,deluje neuverljivo ,jeftino i loše ,ma koliko bilo poznatih glumac u njoj.

:eek: U al su ove ženske divljačne,sultanija upravo dušmanski lema onu žensku što je roknula onu drugu žensku.Alo bre dosta bičerko ...,koliko nasilja u samo 5 minuta :hahaha:

"Zumbule učini nešta" :hahaha: koje ime .
Jesi li gledao film "Balkankan"? Ovo Zumbul me podsetilo na film.

Serije su postale loše jer su gotovo sve studijske.Oslanjaju se na nekog poznatijeg glumca i sve se odvija u nekom studiju.Serija koja nema vanjskih scena,deluje neuverljivo ,jeftino i loše ,ma koliko bilo poznatih glumac u njoj.
:eek: U al su ove ženske divljačne,sultanija upravo dušmanski lema onu žensku što je roknula onu drugu žensku.Alo bre dosta bičerko ...,koliko nasilja u samo 5 minuta :hahaha:
Al si se uziveo..... :hahaha:
I tako te interesuju, prema tvom priznanju, teme vezane za zene, pa eto....pokupices jos nesto. :lol:

Jesi li gledao film "Balkankan"? Ovo Zumbul me podsetilo na film.

Al si se uziveo..... :hahaha:
I tako te interesuju, prema tvom priznanju, teme vezane za zene, pa eto....pokupices jos nesto. :lol:

Koja pesma :lol:

Nisam gledao film ,a i sudeći po scenama iz spota najverovatnije neću .Drukačije je kad gledaš neki američki socijalni film,život u getu ,kriminal i ostalo, jer to nije stvarno, nego kuobajagi.:lol:
Dok je ovo vrlo familijarno,komšiluk ista priča.
Ma pokupio sam ja odavno sve što treba znati ,samo uživam u ćaskanju sa uglađenim društvom :malav:

Helou žene....:cao:

Moja ćerka je danas slavila 12. rodjiš...bilo ih je osmoro,a ko da ih je bilo 48 :lol:
al preživesmo i to :roll:
A vi kako te? :D

Cao Jelana! :D
Srecan rodjendan devojcici! :heart:

Moj sin je sa drugarima, a nije bio ni rodjendan, skoro razvalio veliko staklo sa ulaznih vrata....i kazu - samo palo!!! :lol:
I to se desava, da "samo padne" ali dobro da se nisu povredili. Decurlija. :)

Ja cekam da mi neko testo odstoji jos malo, pa da razmesim u pitu...jednima sa spanacem, drugima sa sirom i sebi sa kupusom. :)

Koja pesma :lol:

Nisam gledao film ,a i sudeći po scenama iz spota najverovatnije neću .Drukačije je kad gledaš neki američki socijalni film,život u getu ,kriminal i ostalo, jer to nije stvarno, nego kuobajagi.:lol:
Dok je ovo vrlo familijarno,komšiluk ista priča.
Ma pokupio sam ja odavno sve što treba znati ,samo uživam u ćaskanju sa uglađenim društvom :malav:

Film je sasvim ok, ima ugao gledanja na neke stvari koji se meni svidja. Jedan od nekoliko sa takvom tematikom, sa nasih prostora, koji sma vise puta odgledala.
Ovo "ugladjeno" je kompliment, ironija, zahebancija ili...? :p

Cao Jelana! :D
Srecan rodjendan devojcici! :heart:

Moj sin je sa drugarima, a nije bio ni rodjendan, skoro razvalio veliko staklo sa ulaznih vrata....i kazu - samo palo!!! :lol:
I to se desava, da "samo padne" ali dobro da se nisu povredili. Decurlija. :)

Ja cekam da mi neko testo odstoji jos malo, pa da razmesim u pitu...jednima sa spanacem, drugima sa sirom i sebi sa kupusom. :)

Hvala Modesti :zag:
Katastrofa... podivljaju kad ih je više na jednom mestu...znači sve su pričale u isto vreme :roll:
i to su se nadvikivale,kokoške :lol:
Ćutale su jedino dok su jele :mrgreen:

Film je sasvim ok, ima ugao gledanja na neke stvari koji se meni svidja. Jedan od nekoliko sa takvom tematikom, sa nasih prostora, koji sma vise puta odgledala.
Ovo "ugladjeno" je kompliment, ironija, zahebancija ili...? :p

Kompliment :)

Recimo, naučio sam da stavljam tablu iza zareza, a ne ispred.Saznao za film Balkanik, kao i mnogo, mnogo svežih tračeva:malav:

zumbuli zumbuli cvatu...padaju zvezde s neba...:zurka:

ma meni to smirivanje živaca...malo ih gledam kako se volu,pa kako se rokaju,pa kako se bičuju što reče GL...:hahaha:
zabole me za istorijska nepoklapanja...ovo bre ljubić...

Upravo čitam, komentare čitaoca na sajtu Prve televizije ,povodom najnovije epizode.
http://www.prva.rs/sr/program/serija/story/16498/Sulejman+Veličanstveni.html

16:15:18, 21. 04. 2012
HUREMM

Hoce li Gulnihal preziveti kad je ova bude izbola nozem??????????

Istina^^

U pravu si! Serija jedva da traje 10 minuta! Smorili su sa reklamama..! Pa sto se serija onda ne zove ''Velicanstvene Reklame''

sultan

sta ce biti sa mehmedom ako ce selim posta ti sultan i koliko ce dece imati hatidze

Kompliment :)
Recimo, naučio sam da stavljam tablu iza zareza, a ne ispred.Saznao za film Balkanik, kao i mnogo, mnogo svežih tračeva:malav:

Balkankan!!! Citaj lepo, jer pogresno si zapamtio. :lol:
Traceva??? :ceka:
zumbuli zumbuli cvatu...padaju zvezde s neba...:zurka:
ma meni to smirivanje živaca...malo ih gledam kako se volu,pa kako se rokaju,pa kako se bičuju što reče GL...:hahaha:
zabole me za istorijska nepoklapanja...ovo bre ljubić...

Sva si se pobrkala od tolikih emocija! :rotf:
Lipe cvatu....a odakle padaju zvezde....ne secam se .... :hahaha:
:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back