Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:cmok:
moje starije dete i KUCE posto ne mozemo da izaberemo ime.bio je i tajson i roki,sad se bore oko bobija i ne znam kako.
meni je svejedno,cekam da pocne da kaki
Jeeeeeeee........ stiglo kuce beba!!! :zurka: :mazipsa:
Dajte mu krace ime, lakse i za vas i za njega. :lol:
...nikad cula, ali nije cudo ne interesujem se previse za pse...ali je sladak, kakav ce da bude kad poraste??
...e, da i ja zaboravila da ti kazem, odlicno:zag:

Kad poraste:
Pogledajte prilog 234999
To je ono kuce sto se proslavilo u filmu "Maska" sa Dzimom Kerijem. :)

Dobro vece ljudovi! :heart:

...ijaao bice bas lep i kad poraste:)
...dobro vece Modesti...

:D
Smokvicica kupila zabavu....sad cemo da cekamo rasplet u narednim danima. :lol:
Sapuce i iskljucuje telefon.... :rotf:
Smokvice, kad se oni udrndaju siti i osecaju se sigurni tu gde jesu - ne budi ih ni deset telefona istovremeno da zvone. :lol:

Ja danas sisala moje malo kuce u dvoristu, a naravno da sva ostala druzina sedi pored mene i gleda predstavu, ukljucujuci i macku. Kad ona umalo mi se nije omacila u krilu, tako zajedno sa kucovima! :eek: Sreca te su je bas kucici primetili da nesto nije u redu, pa sam je odnela u kucicu na vreme. Bilo je za 3 minute jedno malo, crno sa belim stomacicem. :)

...ooo..znaci imas malenu macu:heart:
...jel se bunila cupava kuca kad si je sisala?? verovatno nije bas odusevljena time, mukica, a sigurno joj je lakse kad joj se skine
stara zimska dlaka...:)
...ja danas celi dan u kuci,, spremila malo rucka i tako bzvz provedoh dan, a sutra moram zorom da sam po nekim drzavnim ustanovama,
i sad vec razmisljam kako cu se provesti bude li padala kisa...al' dobro moram to da zavrsim...
...poslala jedan mail za posao, od koga vec znam nema nista, a opet mi nekako bzvz da ne posaljem...

:D
Smokvicica kupila zabavu....sad cemo da cekamo rasplet u narednim danima. :lol:
Sapuce i iskljucuje telefon.... :rotf:
Smokvice, kad se oni udrndaju siti i osecaju se sigurni tu gde jesu - ne budi ih ni deset telefona istovremeno da zvone. :lol:

Ja danas sisala moje malo kuce u dvoristu, a naravno da sva ostala druzina sedi pored mene i gleda predstavu, ukljucujuci i macku. Kad ona umalo mi se nije omacila u krilu, tako zajedno sa kucovima! :eek: Sreca te su je bas kucici primetili da nesto nije u redu, pa sam je odnela u kucicu na vreme. Bilo je za 3 minute jedno malo, crno sa belim stomacicem. :)
jao,pa daj nam sliku male mace,to su sad ko mali misici:)
tako meni bila drugarica na moru,nas dve sedele,a ispred mene macka mjauce,lepo vidis da nesto govori.kroz pola sata,a ona ktvava i odvela me u zbunje da mi pokaze macice :D

...ne znam Art verovatno imaju pametnija posla od sedenja uz komp....

..Smokvice kako vam je prosao prvi dan ??
jako zabavno,bili su mi mama i tata na povojnici,al doneli su samo kolace.muz pokusao da mu dodje i tata,al ja sam otvoreno rekla,moji dodju i odu za 15 min,a on dodje pa sedi 2 sata.
pa bas ne mora prvi dan kad je stiglo kuce
mali je vise nego pametan(na mamu)ne znam dal su ga oni ucili,ali kad mu bacis lopticu,on je svaki put donese i da,
i odmah je naucio da udje sa terase kros otvor za macku.
jedino sto piskimo i kakimo gde nam se hoce :(
al polako
sta ima kod vas?

...ooo..znaci imas malenu macu:heart:
...jel se bunila cupava kuca kad si je sisala?? verovatno nije bas odusevljena time, mukica, a sigurno joj je lakse kad joj se skine
stara zimska dlaka...:)
...ja danas celi dan u kuci,, spremila malo rucka i tako bzvz provedoh dan, a sutra moram zorom da sam po nekim drzavnim ustanovama,
i sad vec razmisljam kako cu se provesti bude li padala kisa...al' dobro moram to da zavrsim...
...poslala jedan mail za posao, od koga vec znam nema nista, a opet mi nekako bzvz da ne posaljem...
Ma ne voli ona bas da je tako cupkam i mucim, ali sta da joj radim kad moram. Toliko joj je odjednom krenulo novo krzno, belo, mekano ko vata da joj raste, a staro joj smeta vidim, i svo se nekako spetljalo sa novim, boli je kad je cesljam i morala sam da donesem odluku - sisanje. Bas mi je bilo zao, ali glavica je ostala cupava i rep. :lol: Sapice joj nisam lepo osisala, jer sam joj dosadila dva i po sata, pa cemo sutra da se uredimo do kraja. Inace ona se spasila one debele bunde, pa samo sto ne leti po dvoristu koliko je srecna i jurcaaaaaaa....... :D
Gde ste zene! :D
Dobro vece svima :)

Cao Art, evo dezurne su na radnom mestu, smokva uspavljuje kuce, a kad ga uspava nece smeti da kucka po tastaturi da ga ne probudi, :lol: za ostale ne znam. :lol:

Ma ne voli ona bas da je tako cupkam i mucim, ali sta da joj radim kad moram. Toliko joj je odjednom krenulo novo krzno, belo, mekano ko vata da joj raste, a staro joj smeta vidim, i svo se nekako spetljalo sa novim, boli je kad je cesljam i morala sam da donesem odluku - sisanje. Bas mi je bilo zao, ali glavica je ostala cupava i rep. :lol: Sapice joj nisam lepo osisala, jer sam joj dosadila dva i po sata, pa cemo sutra da se uredimo do kraja. Inace ona se spasila one debele bunde, pa samo sto ne leti po dvoristu koliko je srecna i jurcaaaaaaa....... :D

Cao Art, evo dezurne su na radnom mestu, smokva uspavljuje kuce, a kad ga uspava nece smeti da kucka po tastaturi da ga ne probudi, :lol: za ostale ne znam. :lol:
a nema uspavljivanja,ja to odmah strogo,stavim ga u krevetic,i on odmah spava
(malo mu samo pevam:zcepanje:)
nego jel ti seces kucicima nokte?

jao,pa daj nam sliku male mace,to su sad ko mali misici:)
tako meni bila drugarica na moru,nas dve sedele,a ispred mene macka mjauce,lepo vidis da nesto govori.kroz pola sata,a ona ktvava i odvela me u zbunje da mi pokaze macice :D

Dok ja kuckala ti stigla! :lol:

Ne mogu jos da slikam, ne zelim mama macku da uznemiravam, nisam ni otisla da vidim ima li jos macica. Mozda cu kasnije. a bice ih bar jos 2, jer je odjednom u 3 dana dobila stomak ko burence. :lol:

...ne znam Art verovatno imaju pametnija posla od sedenja uz komp....

..Smokvice kako vam je prosao prvi dan ??

Evo, polako se skuplja ekipa :lol:

jako zabavno,bili su mi mama i tata na povojnici,al doneli su samo kolace.muz pokusao da mu dodje i tata,al ja sam otvoreno rekla,moji dodju i odu za 15 min,a on dodje pa sedi 2 sata.
mali je vise nego pametan(na mamu)ne znam dal su ga oni ucili,ali kad mu bacis lopticu,on je svaki put donese i da,
al polako
sta ima kod vas?

E, pa polako sad...ne moze mali sve odjednom da nauci...moraces da budes strpljiva. :)
Kod mene ima gomila obaveza, ni ne stignem da vam se javnem ovih dana :(

Vidis da kucka Smoki, bice da kuca ima cvrst san :lol:

al polako
sta ima kod vas?

..prava si nevaljala snajka ne trpis svekra i ni ne krijes to...opasnice:)
..a pa dobar je on za prvi dan u vasoj kuci, polako naucice....
..kod mene nista ziva dosada danas...

....jadna se preporodila kad se resila tog starog krzna:D

Ne, jer su moji stalno u dvoristu i "trose" ih. Oni koji su samo u kuci imaju problem kad im narastu, pa mora da se seku. Ali to se radi specijalnim makazama, kod veta.
idem sutra ujutru kod veterinara da ga malo pogleda i da mi da savete kako da ga hranim,pa cu videti za nokte,posto su bas dugacki,sve zvezka po laminatu kad hoda.
sreca moja ni jedan tepih u kuci
afro,prestala vam je najzad kisa :)
jesi li svratila da pitas posto je pilates u sportskom centru kod tebe?

idem sutra ujutru kod veterinara da ga malo pogleda i da mi da savete kako da ga hranim,pa cu videti za nokte,posto su bas dugacki,sve zvezka po laminatu kad hoda.
sreca moja ni jedan tepih u kuci
afro,prestala vam je najzad kisa :)
jesi li svratila da pitas posto je pilates u sportskom centru kod tebe?

..danas je opet padala, sad ne, ali ni jedne zvezde nema, ne vidi se od oblaka, sto znaci da ce opet da pada...:(
..dojadila je vise al bas...
..nisam isla, a trebala bih da se raspitam koliko im je to zadovoljstvo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back