Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ne prepričavam javno.

Vlasnik ribnjaka da mu pokaže da je ribnjak pun ribe ,baci komad hrane i i odmah ispliva ogroman šaran,ovaj se oduševi ,misleći da sve vrvi od šarana.Kupi ribnjak ,a onda pozove svog šefa i ostale kolege na pecanje.Svi ostali da bi se ušlihtali šefu ,ubace mrežu u ribnjak i idu bosonogi po blatu vukući mrežu ,dok šef čeka da mu ispeču svežu ribu.Nakon više sati lova ,na kraju je u mreži ostao samo taj jedan jedini šaran,a šef demonstrativno napustio mesto..:hahaha:

E, da...:lol: Pozaboravljala sam sve..ccc, sta ti je godina proizvodnje :mrgreen: :zcepanje:

Ja je nisam citala i tesko da bih sa ovakvim naslovom. :neutral:

Knjiga je čak i tužnija nego što možeš da zamisliš .

On je zapravo voleo te srndaće ,često vodio sina da ih gledaju .Ali kad je počeo Drugi svetski rat morao je da ih lovi da prehrani porodicu .:rida:

Pre par godina sam jeo Bambija u Fruškoj gori ,ne da je dobar kad se pravilno spremi :) :heart:

Jeste...ali je odlicna.

Nisi valjda?! Kako bre, Gwai, zar Bambija :sad2:

Jeste.Ali je tužna.
flirt4.gif

E, dobro...slozili smo se...odlicna i tuzna...:)

Jel neko citao ,,Sluzio sam engleskog kralja'' od Bohumila Hrabala? :) e to je urnebes od knjige...:lol:

A debela sto pojede Bambija je iz Profesionalca, mislim...

A ,Branislav Lečić ,Sergej Trifunović ,zato ga i nisam gledao ,bojkotujem filmove sa tom dvojicom.Sad pogledah imam tu pored kompa Profesionalca već 2 godine i nisam ga odgledao :lol:

A ,Branislav Lečić ,Sergej Trifunović ,zato ga i nisam gledao ,bojkotujem filmove sa tom dvojicom.Sad pogledah imam tu pored kompa Profesionalca već 2 godine i nisam ga odgledao :lol:

Valjda nisam toliko zaboravila...ali mislim da ovde nema Sergeja. Ili ih ti i pojedinacno bojkotujes? :lol:
Vredi onda zbog Bore Todorovica da vidis film. :)
A ustvari najvise zbog D.Kovacevica.

Valjda nisam toliko zaboravila...ali mislim da ovde nema Sergeja. Ili ih ti i pojedinacno bojkotujes? :lol:
Vredi onda zbog Bore Todorovica da vidis film. :)
A ustvari najvise zbog D.Kovacevica.

Branislava više manje on bar zna da glumi,ali Sergeja nikako.Sergej je nezavisno od toga što ga ne volim zbog politikanstva naprosto loš glumac .Taj čovek prilikom glume prenaglašava reči ,gestove ,mimiku da bi naglasio neku emociju .:lol: Pojavljuje se čini mi se u sporednoj ulozi .Ne sećam se ,ali nekako ne volim domaću kinematografiju ,suviše politike i socijale za moj ukus.Ja volim kič ,šljokice ,šareniš.:malav:
Nešta pitko i plitko sa moralnom poukom na kraju .

Dobar je film...al meni se ipak snimak predstave vise svidja :)
Ja ne bojkotujem glumce...:lol:
Nisam gledala predstavu.
Branislava više manje on bar zna da glumi,ali Sergeja nikako.Sergej je nezavisno od toga što ga ne volim zbog politikanstva naprosto loš glumac .Taj čovek prilikom glume prenaglašava reči ,gestove ,mimiku da bi naglasio neku emociju .:lol: Pojavljuje se čini mi se u sporednoj ulozi .Ne sećam se ,ali nekako ne volim domaću kinematografiju ,suviše politike i socijale za moj ukus.Ja volim kič ,šljokice ,šareniš.:malav:
Nešta pitko i plitko sa moralnom poukom na kraju .

:eek: :think:
:rotf:

Ma imam svasta da kazem za Sergeja sta mi se ne svidja...ali eto...nekome se i svidja. Uglavnom ne volim likove ni u zivotu inace - kad im profesija nije dovoljna da na sebe skrenu paznju (a rade javni posao), nego im trebaju svakojaka "izbacivanja" u orbitu, najnizeg reda....Samo oni misle da to niko ne vidi.
A sta volim od filmova: volim prvo evropske filmove, jer ima mnogo umetnosti i autenticnosti u njima....Tek poneki americki...
I volim Nikitu Mihalkova i tacka! :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back