jesam evo jutros
ne zna se ko je bio vise sokiran,on je me je cekao preko tri sata ili ja,sto je otisao da sedi sa onom ribom![]()
ijaooooooo stigla smoki <3 :*
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesam evo jutros
ne zna se ko je bio vise sokiran,on je me je cekao preko tri sata ili ja,sto je otisao da sedi sa onom ribom![]()
Hahahaha...ma ne brini se ti za nju...ne sme ni trava da je ubode ako je prvo ne pita...vis kakva je opasna![]()
![]()

Gde je Tigrasta nestala, da vidi sta se upecalo i spremilo kod mene!
Ona zna o cemu pricam.![]()

pozdrav ljudi,ja se vratila,ziva i ne bas mnogo zdrava
sad samo na brzaka,u poslu sam,samo da vam kazem da me je afro ocarala,pa se sastanak koji je trebao biti pola sata oduzio na tri i po.
muz je bio tako odusevljen da je presao za drugi sto kod nepoznate ribe,kaze,uzasno ste smorile

Dobro se vratila,a koji moij si pa i vodila zmu-a na sastanak sa Afrodomacice,pa on ko ce
hvala na dobrodoslici![]()
Sinoc kad su ih doneli, ja se prepala kad je pocela kesa u kuhinji da mi seta. Oni zivi...![]()
Onako veliki i mrdaju....
A Tigrastoj hocu da vatam zazubice.![]()
jesam evo jutros

Smejemo se mi...a Tigrasta sada bere pecurke tako (rano je za jagode)...![]()
Nego nismo je upozorile - da je nesto ne ubode!![]()
![]()
Ako jave na vestima da je neko nabrao sleper pecuraka - znacemo da je izvukla zivu glavu!!!!![]()

pravo da ti kazem,nisam ja bas zagledala nju,vise sam zagledala u afroJel bar valjala čemu ta nepoznata? Mislim,ja bi se uvredila da pređe kod neke bezveze,da me bruka.![]()
pravo da ti kazem,nisam ja bas zagledala nju,vise sam zagledala u afro![]()
a nije ni zameriti coveku,afro i ja,u zbiru sto godina,nije ni cudo sto pobeze kod neke koja ima dvaes pet,pa makar kakva bila

da bas sam mu to opravdalaDobro je makar da nije uteko kod neke babe,ovako bar mlađe,pa ima opravdanje.![]()

da bas sam mu to opravdala![]()

a on se jadnicko pravdao,kaze bilo mi dosadno sa vamaPa dobro jes da će da ga iskošta,al ko ga tero.![]()

Ne bi trebalo da ga izvodiš pre nego što isprima sve tri vakcine,prvu je verovatno primio kod uzgajivača a tebi ostaju još dve revakcine. Možeš ga voditi u svoje ili tuđe dvorište ,i po kućama prijatelja koji imaju svoje pse zdrave i prave i vakcinisane. 
a on se jadnicko pravdao,kaze bilo mi dosadno sa vama![]()

a on se jadnicko pravdao,kaze bilo mi dosadno sa vama![]()

oduvek si bila skromna.Ja bi na tu izjavu odma dodala još jednu tašnu cipele i kaiš,čisto da mi se nađe.![]()

kakve ste, covek ne sme ni da sedne za drugi sto kad mu tu zena.![]()
edit: @ smokva![]()

ne znam, mozda.ajde no,ti sad lepo reci,bil ti smeo tako kod tvoje zene
nego sve sam posle mislila da nisu afro i ta mala u dogovoru,posto su u komsiluku![]()
mada, najcesce odem kod komsike preko puta.