Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neobicno za Blizanca da bude neobavesten :lol:
Zanr...pa volim dobru dramu, triler, naucnu fantastiku...ma svaki dobar film...komediju samo ako je smislena...ne volim one glupe americke tipa Ajs Ventura :lol:

Palo mi je na pamet da pravim rucno radjene albume za fotografije...ali ne klasicne, vec u obliku kutije koja se rasklapa..komplikovano zvuci, ali sam napravila skice neke, i sad kopam po netu i vidim da Ameri rade nesto slicno, ali ne kao album vec kao neke cestitke tog tipa...e, nista covek novo ne moze da izmisli...:lol:

Samo luksuznije čestitke.

oatmealandbox1.jpg

A ti bi foto album u obliku kutije a da ipak bude novina?Ideja ti je zapravo fantastična,pusti glupe Amere,oni bi dodali i zvuk ,kao na čestitkama sa melodijama.(ako već i nisu to učinili ).To bi bilo ok ,ali samo u slučaju čestitki i pod uslovom da nije ručan rad nego serijska proizvodnja.
Kod ručnih radova moraš da balansiraš između cene materijala,uloženog vremena,alatki za rad i krajnje vrednosti proizvoda.

Navela si toliko filmskih žanrova da je bilo kakva preporuka besmislena:lol:

Ih bre Gwai...pa preporuci bar neki iz nekog zanra....pitao si me sta volim da gledam, i ja ti odgovorila...sta cu kad sam svastogled...:lol:

A...ne ne u obliku takve kutije...uostalom, pravim jedan, pa cu ga okaciti kad ga zavrsim, sutra ili prekosutra...:)
Jeste manuelna proizvodnja nezgodna...ali ima vrednost, svaki komad je unikatan, a to ipak ceni jedan odredjeni broj ljudi...a ja se time bavim godinama...lep je to poslic :)

Unikate treba ceniti i od tebe zavisi kako se postavis , takva ce ti i prodja biti
Nekada davno sam se i ja bavila nekim rucno radjenim stvarima i bila sam najskuplja ali i najkvalitetnija ........... niko nije pitao za cenu , pa cak i kad sam prestala , godinama su me zvali da ipak provere da se nisam predomislila
ceni svoj rad ali ga i odradi najbolje sto mozes

Ih bre Gwai...pa preporuci bar neki iz nekog zanra....pitao si me sta volim da gledam, i ja ti odgovorila...sta cu kad sam svastogled...:lol:

A...ne ne u obliku takve kutije...uostalom, pravim jedan, pa cu ga okaciti kad ga zavrsim, sutra ili prekosutra...:)
Jeste manuelna proizvodnja nezgodna...ali ima vrednost, svaki komad je unikatan, a to ipak ceni jedan odredjeni broj ljudi...a ja se time bavim godinama...lep je to poslic :)

Što će reći ideš na kvalitet ,nešta tipa stilskog nameštaja?

Ne znam navedi mi neki film koji ti se skoro dopao i setiću se sličnih .

Što će reći ideš na kvalitet ,nešta tipa stilskog nameštaja?

Ne znam navedi mi neki film koji ti se skoro dopao i setiću se sličnih .

Da, naravno...uvek...radim unukatne komade, a i serije kada su u pitanju pozivnice za raznorazne proslave...al i to je na neki nacin unikatno, jer do sada nisam uradila dve iste serije, i to je ono sto se ljudima i dopada :)
Ne pada mi sad nista na pamet...svideo mi se Avatar...gledala sam skoro opet Duboko plavetnilo, bas ga volim...ne znam, filmove poput Bioskop Paradiso, Mediteraneo, Devojka na mostu...itd...
uopste nisam u toku sada, ama ic...:(

''staklenim'' ukrasima za svecane prilike , osmisljavala aranzmane tematskog tipa za velike sale ...... pa tako ... svasta .... puno ispecenih prstiju i neprospavanih noci i noci .... ali jako mi se dopadalo i radila iz ljubavi

To je lep posao :)
Mada je potrebno dosta ulaganja...meni se dopada aranziranje, za sada ne mogu time da se bavim...ali zato imam gomilu skica i ideja..pa cu ih i realizovati jednog dana :)

Da u startu je trazilo jako puno ulaganja ako hoces da budes jako dobar , pa skoro najbolji
puno knjiga , saveta ,kretanja ,ucenja , propalih bacenih pokusaja ...... ali sam do tada dosta putovala svetom i imala prilike puno toga da vidim , sto je ovde bilo nepoznato , tako da sam bila u prednosti
Ali ..... stoji to sve u nekim kutijama ...... nikad se nezna dali cu dobiti zelju ponovo da se aktiviram .... mozda kasnije ;)

Da, naravno...uvek...radim unukatne komade, a i serije kada su u pitanju pozivnice za raznorazne proslave...al i to je na neki nacin unikatno, jer do sada nisam uradila dve iste serije, i to je ono sto se ljudima i dopada :)
Ne pada mi sad nista na pamet...svideo mi se Avatar...gledala sam skoro opet Duboko plavetnilo, bas ga volim...ne znam, filmove poput Bioskop Paradiso, Mediteraneo, Devojka na mostu...itd...
uopste nisam u toku sada, ama ic...:(

Nikad isto ,a?

Onda bi ti se dopao ovaj film,mada verujem da si ga već gledala .

http://www.imdb.com/title/tt1305806/

Ooo, prijice moja! :zag:
Pa de si ti? :)

e pa radilo se danas....pa išla kod drugarice na tortu rođendansku,pa malo pajkila,pa trening,pa neki sastanak...dosta bilo izležavanja...

sad samo svrnuh da vas vidim,,jer ne mogu ni dana bez omiljenog mi kutka i odoh na počinak jer treba rano ustajati i odraditi poso sa buljukom dece koju sve živo interesuje...:hahaha:

a imamo i u pripremi ponovni probni prijemni za maturante,tako da i tu imam obavezu više i takoc...

e pa radilo se danas....pa išla kod drugarice na tortu rođendansku,pa malo pajkila,pa trening,pa neki sastanak...dosta bilo izležavanja...

sad samo svrnuh da vas vidim,,jer ne mogu ni dana bez omiljenog mi kutka i odoh na počinak jer treba rano ustajati i odraditi poso sa buljukom dece koju sve živo interesuje...:hahaha:

a imamo i u pripremi ponovni probni prijemni za maturante,tako da i tu imam obavezu više i takoc...

Auuu, pa ti si bas zauzeta...a ja mislila da sam najgora...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back