gost 273051
Elita
- Poruka
- 18.927
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad ću imati totalno drugačiji pogled na nar : )))
al ne mogu sad da ti ispričam Slončetova iskustvapa posle caskom pod tus, a kuca cista..
i nar ociscen
meni je kuhinja bela..jel znate vi kako to izgleda kad izlupate nar da bi ga ocistili![]()

...ja sam zamislio ovčije boginje na velikim balonima...![]()
Da, samo po sebi, ali ne u kolace.kako nema funkciju...kiselkasto, a slatko...super...
Kazes da probam tako? Plocice mi reljefne sa nekim rozLe cveticima, ne mora ni da brisem posle.ja nar cistim samo u kupatilu gde je sve prekriveno plocicama..
gola.
ko da skine fleke sa garderobe posle![]()

Da, samo po sebi, ali ne u kolace.
Kazes da probam tako? Plocice mi reljefne sa nekim rozLe cveticima, ne mora ni da brisem posle.![]()

bolje zamisli buba maru
lakse ce ova omladina da svari..vidis da su gadljivi na sve![]()

ta li sam?![]()
Kazes da probam tako? Plocice mi reljefne sa nekim rozLe cveticima, ne mora ni da brisem posle.![]()

Drage moje sta cete spremati za Badnje vece i Bozic?Ja upravo sad o tome razmisljam i kao pravim neki spisak a para nigde!Krcmim krcmu bez krcmara![]()

ne mogu vise da sedim, još me ledja bole
bem ti ovu mladost.
ne mogu vise da sedim, još me ledja bole
bem ti ovu mladost.

...mistična, srećna nova...![]()

kako to može...? :Ija sam juce ujutru odvela dzukce da prosetam..s njima presla 8km
po podne sa drugom presla neso malo preko 10km
jutros sam bila komirana do pola 9![]()
i malkice mi se ushebao opet ishiadikus sa leve strane, al je bolje kad se krecem
cekajbre minon je tu!
minon, moze pomoc?
kako to može...? :I
valjda je komiranje do jedanes, dvanes, jedan...