Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
Ja volim zimi da strikam, smirujem nerve. Ove zime nisam kupila nikakvu vunicu, zato dangubim na forumu i strikam kobajagi.Ako ga ti ne ištrikaš, niko neće.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim zimi da strikam, smirujem nerve. Ove zime nisam kupila nikakvu vunicu, zato dangubim na forumu i strikam kobajagi.Ako ga ti ne ištrikaš, niko neće.![]()

svimaUmem ja i nogama, da sutnem gde treba!Navikla da 'radi u ruke' i to ti je...
svima

Sto li me cudi ovakav odgovor.Umem ja i nogama, da sutnem gde treba!
...![]()

brate Zvezdanka, ides bre gde ti volja, sta te briga gde ce drugi ici.i sada, malo pomalo...odoh ja u alanju..i pitam se pitam...zasto se vise ne ide u tursku na more? svi odose u grcku!
pogotovu se ne ide u kusadasi....nije mi jasno..
Ja volim zimi da strikam, smirujem nerve. Ove zime nisam kupila nikakvu vunicu, zato dangubim na forumu i strikam kobajagi.![]()
Umem ja i nogama, da sutnem gde treba!
...![]()
)Pa trazio si.Sto li me cudi ovakav odgovor.
- - - - - - - - - -
brate Zvezdanka, ides bre gde ti volja, sta te briga gde ce drugi ici.

i sada, malo pomalo...odoh ja u alanju..i pitam se pitam...zasto se vise ne ide u tursku na more? svi odose u grcku!
pogotovu se ne ide u kusadasi....nije mi jasno..

Ne moze to tako brzo.

Pao ti sistem, pa Antigona pomesala?Ne moze to tako brzo.![]()

Dezinformacije....sistem ce da prezivi, neke salteruse nece.Za sve imaš ilustraciju.
Nisi ti džabe ispala iz stripa.
E a čula sam da je neko u Makedoniji oborio bankarski sistem.
Ne znam da li su to neke dezinformacije ili se zaista desio nemio događaj.

Sto li me cudi ovakav odgovor.
- - - - - - - - - -
brate Zvezdanka, ides bre gde ti volja, sta te briga gde ce drugi ici.

Predlažem da nas dve odemo u Mexico. Na dan dva, pa da se vratimo, ako nas ne ubiju za šaku ljutih papričica.
...evo i mene s' iglama da Modesti ne bude usamljena u nameri da nesto isplete 
Pao ti sistem, pa Antigona pomesala?
Dezinformacije....sistem ce da prezivi, neke salteruse nece.![]()
ma da, pa da me ne vide svi kako sam na moru u nekom resortu i tako dalje....svasta..naravno da me zanima gde drugi idu...najvise me zanima da ne pukne neka bombica negde, a ja neupucena..
- - - - - - - - - -
no saves de tu, yo resemblo a frida mucho, nadia podia me matar!![]()
......evo i mene s' iglama da Modesti ne bude usamljena u nameri da nesto isplete
![]()

Draga moja, ti samo uzimaj mere za đemperćiće, a Modesti će da štirka.![]()

......evo i mene s' iglama da Modesti ne bude usamljena u nameri da nesto isplete
![]()

Posto je No kudnuo sutnut, ti si prva za uzimanje mere!Draga moja, ti samo uzimaj mere za đemperćiće, a Modesti će da štirka.![]()

Hajmo u duetu da Opletemo.![]()
- - - - - - - - - -
Posto je No kudnuo sutnut, ti si prva za uzimanje mere!![]()
Nema Tigraste da povede kolce. Ja za kolca imam dve leve noge, ali ako obucem nesto dugacko do poda, niko nece ni da primeti.Možete jedno kolce da opletete.![]()
I ja. Muz je na putu, sin i cerka po svojim sobama, ne znam sto mi bezveze sto sam sama...ajde
..malo gledam X faktor,malo citam sta pisete...

Hajmo u duetu da Opletemo.![]()
- - - - - - - - - -
Posto je No kudnuo sutnut, ti si prva za uzimanje mere!![]()

Ma da, izmisljaj ti sada, a lepo si me nahuskala dodatno da ga sutnem. Ko zna gde je odleteo?![/B]
Nije on pobegao zbog šutiranja.
Video čovek da meriš sve što ti dođe pod ruku, pa zabrinut otišao.![]()