Dobro jutro,dobar dan,dobro vece i laku noc, by Gile..vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...htela sam, ali kad sam shvatila da mi je plata samo putni trosak od 3200 dinara, ako ne osiguram nikog u toku meseca, odustala sam, ja nemam para da se igram
osiguranja, i nadam da ce se neko mozda osigurati...lepo smo se rastali u ljubavi, a vidim da su skoro svi koji su samnom poceli vec odustali, kad su osigurali sve
ukucane i rodbinu koju su supeli da ubede stali su..ko je to hteo vec je sam uradio...koga da osiguras u drzzavi gde je plata u proseku 250e ako ne i manja...

...bruka...

Pu pu puuuu, biće bolje :obozavam:

Eno je sa babom i dedom, uživa i zanoveta. Lepotica na kvadrat a đavo na kub :lol:
Sad priča Engleski sa mnom i učimo ljudsko telo, hoće da bude Doktorka :aha:

...ako, ako, i moja jedna je htela da bude stomatolog, druga glumica i nista nne bi od toga,
pa uvek kazem cuti, radi i guraj koliko god mozes, ja moje nisam mogla, presudni momenat je bio
finansijski..tako da eno slusala sam ih ovih dana kako ce nastaviti gde su stale, mada ni jedna nije
upisala ono sto je mastala kao mala...

...ako, ako, i moja jedna je htela da bude stomatolog, druga glumica i nista nne bi od toga,
pa uvek kazem cuti, radi i guraj koliko god mozes, ja moje nisam mogla, presudni momenat je bio
finansijski..tako da eno slusala sam ih ovih dana kako ce nastaviti gde su stale, mada ni jedna nije
upisala ono sto je mastala kao mala...

Nisam ni ja... pa se sad nešto razmišljam da probam da opet uplivam u te vode... ali teško je to kad si već mator :sad2:
Zato sad finansiram šta god mogu što ona hoće od ritmičke gimnastike, pevanje, klizanje, engleski, nemački, itd. Sve što ona hoće ćemo izguramo, meni je ona bitna i njena budućnost, a ja ću jedem mast i hleba ako treba :lol:

Nisam ni ja... pa se sad nešto razmišljam da probam da opet uplivam u te vode... ali teško je to kad si već mator :sad2:
Zato sad finansiram šta god mogu što ona hoće od ritmičke gimnastike, pevanje, klizanje, engleski, nemački, itd. Sve što ona hoće ćemo izguramo, meni je ona bitna i njena budućnost, a ja ću jedem mast i hleba ako treba :lol:

...i ja bi, ali kad su sve, i kad ti kad se presaberes ne ostane ni za mas i leba, onda je gadno...i nije stvar u tome sta bih ja jela da bi se one skolovale, vec sta bi one jele...pritom
na tvoju srecu tvoji mogu da ti pomognu...meni nije imao ko...nema veze kad god da zavrse bice dobro....vazno je da zele...

...i ja bi, ali kad su sve, i kad ti kad se presaberes ne ostane ni za mas i leba, onda je gadno...i nije stvar u tome sta bih ja jela da bi se one skolovale, vec sta bi one jele...pritom
na tvoju srecu tvoji mogu da ti pomognu...meni nije imao ko...nema veze kad god da zavrse bice dobro....vazno je da zele...

Ma ćuti, na kraju krajeva imaju nas za ceo život, a kad pogledaš to je i najbitnije...
Moji mi trenutno više odmažu nego pomažu ali izguraćemo i to :lol:

Dobrodošla afro. :) Od kako si došla, ova tema živnula.

...hvala Domacice....pa ja volim da caskam na ovoj temi kad imam sa kim i o cemu, a odavno me nesto mryi da idem po pdf i icitavam teme, za
to treba da budem narocito raspolozena, a sad sam umorna, samo se borim da ne zaspim pre 10 veceras, da bih mogla da spavam kao sav normalan
svet...inace nista od toga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back