Dobro jutro,dobar dan,dobro vece i laku noc, by Gile..vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ni ja... pa se sad nešto razmišljam da probam da opet uplivam u te vode... ali teško je to kad si već mator :sad2:
Zato sad finansiram šta god mogu što ona hoće od ritmičke gimnastike, pevanje, klizanje, engleski, nemački, itd. Sve što ona hoće ćemo izguramo, meni je ona bitna i njena budućnost, a ja ću jedem mast i hleba ako treba :lol:

Doktorka da budes i ti ? :zag: :cmok2:

Afro :zag: :cmok2: .

Zadovoljna kako se zove torta sa mnogo tankih belih korica?Nekada sam umela da uzmem par zalogaja i ima sjajan ukus.

..dobar dan svima, i onima koji su me se zazeleli i onima koji nisu :)
..vratih se kuci, bzvz totalno, al sta da se radi, nista ne moze da traje vecno...

...ajd sad posteno jesam li vam nedostajala :lol:

Nisi, samo je neko rekao - dosta se suncala, vreme je da se vrati. :huh:
Ako si stucala, isto, ne znam ko te pominjao. :manikir: :lol:

Drago mi sto te vidim! :D :zag:

- - - - - - - - - -

Spec. pozzzzz za Antigonu!

--------------

Dobro vece svima! :uja:

Blejz neces da mi se javis :think: ?

I meni a to je bila prva grupa mozda,oni nisu u trci za medalje.

Pa tebi sam odgovorila za klizanje! :lol:
Oficijalno :zag:

Nema veze sto nisu iz "glavne" grupe, bas zbog toga nije trebalo da im se dogodi, pada samopouzdanje, navuce se bezbroj strahova za nadalje. :zroll:

- - - - - - - - - -

Jaooo, dos'o si! :konfete: :zag:

Cerka gleda klizanje, upravo sam videla kako je pao decko, uvek mi bude zao kad posle tolikog truda, uopste u sportu, neko ima peh na takmicenju. :(

Pala je i vice-pobednica ali ipak su osvojili srebro. :lol: Okliznula se devojka, tres na dupe, ali onda su imali dva elementa i "oduvali" su sve. :D
Prelepi su bili. Rusi, naraFski. (A ko ce drugi.) Jbg, ode im zlato zbog pada. Place devojcica. :(

Pala je i vice-pobednica ali ipak su osvojili srebro. :lol: Okliznula se devojka, tres na dupe, ali onda su imali dva elementa i "oduvali" su sve. :D
Prelepi su bili. Rusi, naraFski. (A ko ce drugi.) Jbg, ode im zlato zbog pada. Place devojcica. :(

Ovaj zadnji rus je :zbalavi: .Kao andjeo :zaljubljena: .

Inace pisala je o prvom padu u drugoj grupi,ne o zadnjem :D u prvoj grupi.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back