Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
Smoki? Deca? Immortals?Kako smestiste sve to na jednu stranu?
Inace, 'none, film uzasan...![]()
Priznaj da si otrcala po smoki!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smoki? Deca? Immortals?Kako smestiste sve to na jednu stranu?
Inace, 'none, film uzasan...![]()

...ziva hvala Bogu jos uvek, a bilo je divno, i moglo je jos da traje, samo ajd neka ih malo neka me se zazele![]()

Pu pu puuuu, biće bolje
Eno je sa babom i dedom, uživa i zanoveta. Lepotica na kvadrat a đavo na kub
Sad priča Engleski sa mnom i učimo ljudsko telo, hoće da bude Doktorka![]()
...ako, ako, i moja jedna je htela da bude stomatolog, druga glumica i nista nne bi od toga,
pa uvek kazem cuti, radi i guraj koliko god mozes, ja moje nisam mogla, presudni momenat je bio
finansijski..tako da eno slusala sam ih ovih dana kako ce nastaviti gde su stale, mada ni jedna nije
upisala ono sto je mastala kao mala...

Nisam ni ja... pa se sad nešto razmišljam da probam da opet uplivam u te vode... ali teško je to kad si već mator
Zato sad finansiram šta god mogu što ona hoće od ritmičke gimnastike, pevanje, klizanje, engleski, nemački, itd. Sve što ona hoće ćemo izguramo, meni je ona bitna i njena budućnost, a ja ću jedem mast i hleba ako treba![]()
...i ja bi, ali kad su sve, i kad ti kad se presaberes ne ostane ni za mas i leba, onda je gadno...i nije stvar u tome sta bih ja jela da bi se one skolovale, vec sta bi one jele...pritom
na tvoju srecu tvoji mogu da ti pomognu...meni nije imao ko...nema veze kad god da zavrse bice dobro....vazno je da zele...

Ma ćuti, na kraju krajeva imaju nas za ceo život, a kad pogledaš to je i najbitnije...
Moji mi trenutno više odmažu nego pomažu ali izguraćemo i to![]()
Od kako si došla, ova tema živnula.
Dobrodošla afro.Od kako si došla, ova tema živnula.
Domaćice, nema ni tebe
Kako si?

Retko ja pišem na ovoj temi, ali muvam se po forumu stalno.
Dobro sam, radno...Koristim još malo vremena za hobi, dok ne počne pravi posao.![]()

Pa mi onda bezveze da sedim cele zime, a mogu da zaradim neku kintu. Nisu to pare od kojih može da se kupi stan, ali za tekuće troškove se nakucka...