gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Ako vas nema za zezanje idem da slušam muziku, ćerka u provodu, muž oko terase, večeru imam, pa kad skupim volju da odem prati gnezdo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ја сам и гнездо опрала, и клопали смо, сад сам слободна...Ako vas nema za zezanje idem da slušam muziku, ćerka u provodu, muž oko terase, večeru imam, pa kad skupim volju da odem prati gnezdo
Офи има сукаљку![]()

Па, Медоmina, a gde ti vidiš boju, hm?![]()

da je moj ljubljeni pa da se zbunim, al na gole voriorse sa visuljcima...ne biva brateTo je kung fu medjed bwe...moja i tvoja oklagija nece je kostat nudli...
.....sem ako pozovemo vorijor princes upomoc...ahah
...izletim toples da se medjed zbuni...

da je moj ljubljeni pa da se zbunim, al na gole voriorse sa visuljcima...ne biva brate![]()

Медо, увећај сликуpa kad je bledo, ne vidi se mame mi moje, volem te ko ljutu papričicu, al nema boje
neš rveno pa da vrišti

dobro de, nisu visuljci, pečurkeJos uvek sve cvrsto stoji na svom mestu....![]()

dobro de, nisu visuljci, pečurke![]()

uvećala, skoro bela, to ona roze providna, pa lepo rekoh nema boje, kad porastu onda bordo crveno da vrištiМедо, увећај слику
Мени су ноктићи мајушни и кратки, црвено кад порасту...заправо, више је бордено![]()
ahahahaahahah nemam muža al ću da mu kažem ahahahahaahahahahaEj, muz ti ima dve pecurke i visuljka....![]()

Ето, видиш да има боје, а кад порасту иде ова
Pogledajte prilog 588839

Мени су сви брзосушећи...другачије не бива, уништим их...E, pa nasla si ga....taj brzo suseci...kul...
...a ne, to je GR...

Наравно да није, шта ти јеnijese ofi valjda naljutila![]()