Dobro jutro, dobar dan :) - 8

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slonce...Dragi Slonce brate moj secas li se kako nam je bilo lepo sa Mo? Uvek vesela,raspoložena za šalu puna pozitivne energije.Kada sam došao ovde prva me je prihvatila.Naša druženja do 3 ujutru sa njom,tobom,Minonom,Tiger i svima ostalima..
Dugo nisam dolazio ovde ali od kako čuh tužnu vest dolazim s nadom da ću pročitati neki njen post i da je sve ružna šala.

Zavoleli smo je na nevidjeno zato sto je i ona nas tako volela, bili smo joj dragi takvi kakvi jesmo, ranjivi, nesavrseni, budalasti, ponekad neraspolozeni, setni, zle volje, i bila je uvek tu, trpela nas je poput starije sestre, one koja je spremna na odricanja zarad mladjih clanova porodice i s osmehom prati njihove gluposti i nestasluke. Ej bre, pa nasa Blejzova je gotivila cak i Dokica Holideja. :)

A sta ti Dačo imaš protiv Doce?
Meni su svi muški na ovoj temi koje iole poznajem dragi na neki način
Na ovu temu ionako dolazi fin svet
Ova kafana je uvek služila kao mesto za dobru sprdnju i opušteno zezanje
I ja znam da bi Mo volela da taj duh i opstane
Bilo je večeri kada mi je bilo draže ovde se družiti nego spavati
Samo su svi nestali sa teme :aha:
Mogla bih ja temu da dižem al nije poenta da sama ovde cucim kao pijanac pred fajront

- - - - - - - - - -

A pričica uvek ima :manikir: ali nema publike :aha:

Bas nista protiv nemam, al' smeo bih da se opkladim da postoji bar par njih koji
bi slabu posecenost kafane povezali sa njegovim prisustvom. :)))

Salu na stranu, sve nas je pogodio gubitak dragog prijatelja i neki nisu odmah spremni da nastave druzenje sa onim zarom i onom nekadasnjom energijom. To je verovatni razlog zasto izostaju.

Znam to je i razumljivo
Rekla sam ćerki za Modesti juče pošto je u jednom periodu se i ona kratko druzila ovde
Šokirala se
A onda mi je rekla a propo ovog i još jednog gubitka znaš moramo da prihvatimo to ma koliko teško bilo
Da je život takav i da ide dalje
Ja bar kad se setim dragih ljudi kojih nema odmah mi se slosi
A ne možeš tek tako da ne misliš a mene to kida strasno i lakše mi je da se ne prisecam svaki čas

Shvatam to, znam kako se osecas. :zag:

Stvar je u tome da ljudi razlicito reaguju kad se suoce sa gubitkom dragih bica, a osim toga pojavljujemo se u razlicito vreme ovde i neki su sa zakasnjenjem saznavali tu tuznu vest i morali su da daju oduska svom bolu, a to se desavalo uporedo sa onima koji su vec nastavljali dalje bez nase prijateljice.

Znam Konju i Dačo mene seče po sred grudi zbog Mo
Ali ne mogu zaplakacu se ako nastavim tako
Kad mi je svekar imao tešku operaciju jedva sam preživela da ne poludim
Mora čovek i to da prihvati šta drugo da recem :(
Nistavilo i mazohizam nisu dobar način
Ne kažem da sam ja u juhu raspolozenju ali treba ostati ok
Ako nekog volimo i dalje znacemo da ga se sećamo na pravi način
Meni je otac umro kad sam imala 20 godina još sam bila skoro dete
I to je bilo strasno
Ali sam naučila da živim s tim
Sećam ga se s osmehom i svom dobrotom koju je imao i kad nešto radim znam da bi se ponosio i da se ponosi ako moze da vidi

- - - - - - - - - -

Ima nas japanko koji čitamo sve što napišeš samo ćutimo.. i koji nismo za to da zbrišeš..

:heart: :zag: :cmok:

- - - - - - - - - -

Ti znaš da ja tebe obožavam kao Mo što sam obožavala
Onda neću da idem :heart:

Evo ja upravo neke takve slusam kroz otvorene prozore, stize zvuk nekud iz centra, sa rok festivala, posle duzeg vremena u krevetu sam, i ne da mi se da zasovim, cekam da cujem komsije iz Overdrajva, ako vec ranije nisu nastupili, njihova muzika je katastrofa, ni nasoj Blejzovoj se ne bi dopala. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back